Omul care l-a luat la mișto pe Elon Musk pentru predicțiile miliardarului. Elon Musk a mai vorbit înainte despre temerile lui cu privire la felul în care inteligența artificială ar putea să ne pună în pericol viitor. De data aceasta însă, co-fondatorul Reddit Alexis Ohanian și-a dat cu părerea și a spus că predicțiile lui Musk sunt ridicole. Elon Musk a vorbit despre posibilitatea în care roboții construiți de guvernele autoritare ar putea lua locul liderilor umani, schimbabili. „Am putea da naștere unui dictator nemuritor, de care nu vom putea scăpa niciodată”, a declarat Musk, potrivit Playtech.

Faze tariFoto: Colaj foto

Dormi şase ore sau mai puţin pe noapte? Efectele ciudate pe care le resimte corpul. Un nou studiu sugerează că un somn pe o perioadă mai mică de şase ore poate duce la deshidratare. Cercetătorii au descoperit că persoanele ce dorm mai puţin de şase ore pe noapte au urina mult mai concentrată şi şanse cu 16-59% mai mari să fie deshidrataţi, în comparaţie cu adulţii ce dorm opt ore pe noapte, scrie Descoperă.ro.

Are 100 de ani, dar merge zi de zi la serviciu. Performanţa lui este demnă de Cartea Recordurilor! Chang Yun Chung are 100 de ani şi nu vrea să audă nici în ruptul capului de pensionare. Cel mai bătrân miliardar din lume merge de 80 de ani, în fiecare zi, la biroul lui pentru a conduce cu mână forte compania Pacific International Lines. Chang Yun Chung are 100 de ani şi se află pe poziţia 1.284 în topul miliardarilor Forbes. Chang a înfiinţat compania de transport maritim Pacific International Lines în 1960, dar la vremea respectivă avea vechime mare în câmpul muncii. El a lucrat în portul din Singapore şi a strâns bani pentru a cumpăra două cargouri cu care a început să transporte marfă, scrie Click.

Metoda inedită prin care un om de afaceri a decis să le arate autorităților nemulțumirea sa. Un om de afaceri american profund nemulțumit de autoritățile locale le-a arătat degetul mijlociu. Pentru ca mesajul să fie durabil, a imortalizat semnul obscen într-o sculptură. A cheltuit 4.000 de dolari pentru acesată reprezentare artistică deloc subtilă. Părerile localnicilor sunt împărțite, iar edilii recunosc că nu pot îndepărta sculptura pentru că este considerată o lucrare de artă într-o piață publică, a scris Știrile ProTV.

Premieră în România: Orașul în care polițiștii patrulează cu mașini electrice. Parcul auto al Poliției Locale din orașul Cluj-Napoca, județul Cluj, s-a înnoit cu trei autoturisme electrice marca Renault Zoe. Astfel, au fost înlocuite trei autoturisme vechi marca Dacia Logan, care au îndeplinit condițiile de casare, scrie Libertatea.