​Cel mai ciudat spion din istorie. Cantitatea pe care unele persoane pot să o consume fără să li se facă rău este uneori uimitoare, dar nu este o altă persoană în istorie precum Tarrare, bărbatul ce putea mânca orice. Tarrare (nimeni nu ştie dacă acesta este numele său real) s-a născut în Lyon, Franţa. Conform Vintage News, acesta avea un apetit ce nu putea fi niciodată satisfăcut. Pe când avea 17 ani, Tarrare cântărea 45 de kilograme şi putea mânca un sfert de vacă într-o zi. Cantitatea ar fi fost echivalentă cu cea a corpului său. În acea perioadă, familia sa a realizat că nu îşi mai permite să-l hrănească. Alungat de acasă, Tarrare a călătorit alături de o gaşcă de hoţi şi prostituate cerşind când putea mâncare. În cele din urmă, a întâlnit un francez ce a decis să utilizeze apetitul lui Tarrare pentru a atrage atenţia mulţimilor, scrie Descoperă.ro.

DiverseFoto: Colaj foto

Nokia 9 va avea număr record de camere și va arăta cam așa. Nokia 9 va avea un număr record de camere foto, după cum s-a anunțat până acum, dar încă sunt multe neclarități despre designul și specificațiile tehnice. Noi imagini arată că viitorul telefon al celor de la HMD Global chiar va avea cinci camere. Știi deja cât de ciudat sau de interesant (depinde de gusturi) va arăta Nokia 9, anunțat anul acesta. Mulți se așteptau ca HMD Global să-l lanseze pe piață încă de la sfârșitul acestui an, dar va trebui să aștepți 2019, scrie Playtech.

Imaginea spectaculoasă publicată de NASA. Este vremea retrospectivelor. Vă amintim cu această ocazie, fotografia publicată de NASA în iunie. În poză este surprinsă o dună de nisip de culoare albastră, situată într-un crater. Chiar dacă duna de nisip pare să fie albastră, efectul se datorează contrastului pe care cercetătorii NASA îl aplică fotografiilor făcute de Mars Reconnaissance Orbiter (MRO), pentru a vedea în detaliu suprafața Planetei Roșii. Duna este de fapt în nuanțe de gri, au dezvăluit cercetătorii, scrie Digi24.

Datinile româneşti, surprinse într-o serie de imagini de poveste. ​Fotograful Cătălin Urdoi (34 de ani), ale cărui imagini au ajuns de-a lungul timpului şi în prestigioasa revistă National Geographic, a reuşit să surprindă cadre geniale, de această dată la un festival de iarnă din Bucovina. Fotograful sucevean Cătălin Urdoi a realizat o serie de imagini deosebite care ne arată încă o dată ce tradiţii frumoase are România şi că ele sunt păstrate cu sfinţenie în unele colţuri ale ţării. Evenimentul care a oferit cadrele minunate, intitulat Festivalul Datinilor şi Obiceiurilor de Iarnă, s-a desfăşurat în a doua zi de Crăciun la Putna, scrie Adevărul.

Oamenii care renunță la Facebook sunt cu adevărat mai fericiți. Facebook are o mulțime de efecte negative asupra sănătății mentale a utilizatorilor, iar renunțarea la rețeaua socială ar putea fi cel mai bun lucru pe care oamenii îl pot face. Poate că majoritatea dintre noi nu vom renunța brusc la rețeaua socială, ca o formă de protest împotriva lui Zuckerberg, dar sunt alții care o fac. Jeff Johnson din New Jersey, de exemplu, a renunțat la Facebook și va reveni în februarie, într-o mișcare cu hashtagul ”FacebookFreeJanuary.” Acesta îi îndrumă și pe alții să facă la fel, în speranța că Facebook va schimba ceva. ”Trebuie să existe consecințe de care celor de la Facebook să le pese”, spune Johnson. Are și dreptate, dacă ne referim la advertiseri. Oamenii vor cifre și dacă apar scăderi ale numerelor de utilizatori lunari, pot apărea presiuni din partea celor care au putere de decizie, scrie Playtech.