1. Teodor Melescanu la Realitatea TV: "Stau cu fundul gol pe un arici nebarbierit"

"E un banc vechi de la Radio Erevan.... daca poti sa stai cu fundul gol pe un arici. Si raspunsul era... daca ariciul e bine barbierit.. sau daca e sarcina de partid. Ma refeream la mine ca ministru interimar la Justitie... ca ariciul nu e barbierit".

2. Ion Cristoiu la emisiunea "Sinteza zilei" de pe Antena 3:

Cristoiu a acuzat semnarea tratatului de la Lisabona spunand ca "smecherii astia de francezi vin aici ca in tara tribului baluba si ne vara ceva pe gat, ne dau niste margele iar ei pun mana pe gaz, pe licitatii... N-am pomenit ca Parlamentul unei tari sa voteze cu entuziasm un tratat in cinstea vizitei lui Sarkozy. Cred ca daca venea si Carla Bruni votam transformarea Romaniei in ghiocel?"

3. Valentin Stan le-a dedicat, la "Sinteza zilei" (Antena 3), cateva melodii politicienilor si in special lui Traian Basescu si Bogdan Olteanu pentru semnarea tratatului amintit mai sus. Tara Comunista, Economia saracilor si Guvern Comunist, in interpretarea lui Jean Moscopol au fost piesele puse de Stan in timpul emisiunii.

"Ce frumoasa este viata/ cand esti ... dimineata" sau "Comunistii te ajuta/si apoi te executa"

4. Glume facute pe seama podiumului instalat pentru presedintele francez, Nicolas Sarkozy

Viorel Hrebenciuc: "O sa va propun sa pastram acest podium ca sa fim la inaltime si noi de azi inainte"

5. Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor: "Am bani, trec la butoane!"

"Cu siguranta va fi cel mai disputat retur de la Revolutie, dar depinde foarte mult si de arbitraj. Asta, Costica Vilcea, e smecher rau de tot. Din prima etapa, toata lumea o sa incerce numai butoane. Mi-e teama ca arbitrii or s-o ajute pe CFR, dar o sa apas si eu pe butoane incontinuu. Eu am bani, asa ca am si cele mai multe butoane."

6. Presa maghiara din Covasna, citata de Gardianul: Limba romana, un supliciu pentru copiii maghiari:

Haromszek (Trei scaune): "Cele 3-4 ore saptamanale de supliciu (e vorba de orele de limba romana – n.r.) au ca rezultat dezgustul fata de limba si cultura majoritatii. In revolta mea de parinte, nu pot decat sa protestez fata de chinuirea institutionalizata a copiilor, care se desfasoara in scolile noastre minoritare, sub titlul de predare a limbii romane”.

NOTA: Ai vazut, ai auzit sau ai citit o expresie demna de un politician, vedeta sau un neuron stingher?:) Atunci te invitam sa o postezi aici!