Scuza penibilă invocată de un bărbat cu datorii la stat: “Soacra mea este o vrăjitoare”. răjile soacrei, frigul care împiedică scrisul pe tastatură după defectarea centralei şi înălţimea mică se numără printre cele mai amuzante şi mai bizare scuze invocate de contribuabilii britanici cu datorii, informează vineri Press Association. Unele dintre cele mai ciudate scuze auzite de angajaţii de la HMRC din Marea Britanie în anul 2018 au fost: “soacra mea este o vrăjitoare şi m-a blestemat”, “sunt prea scund pentru a ajunge la cutia poştală” şi “era prea frig ca să scriu pe tastatură după defectarea centralei termice”, scrie Stirile ProTv.

faze tariFoto: Colaj foto

Fiţe de miliardar: propria ploaie de stele. Agenţia japoneză de Explorare Aerospaţială (JAXA) a anunţat că a lansat un satelit pe oribita Terrei care va produce la comandă o ploaie de stele pentru miliardarii cu dare de mână. La cererea clienţilor, satelitul va lansa către atmosfera Terrei mai multe bucăţi de metal care vor arde pe cerul nopţii în regiunea geografică unde se află clientul pentru a-i permite acestuia să îşi pună o dorinţă şi aceasta să se şi împlinească. Directorul agenţiei, Lena Okajima a declarat că „satelitul a intrat pe poziţia de orbitare şi după câteva teste va fi gata de primele misiuni”, scrie Click.

În Ierusalim a nins pentru prima oară după mulţi ani. În Ierusalim şi în munţii din centrul Israelului a început să ningă, miercuri seara. Fenomenul este unul neobişnuit pentru capitala Israelului, deşi apariţia zăpezii în ţară nu reprezintă chiar o curiozitate, mai ales în zona de munte. Conform meteorologilor, va continua să ningă pe parcursul nopţii şi se va depune un strat consistent de zăpadă, scrie Mediafax care citează ynetnews.com.

Parfumuri de 4.500 de lire găsite sub fustele a patru românce, în UK. Metoda hoațelor. Patru femei de origine română, care au furat dintr-un magazin din Marea Britanie parfumuri în valoare de 4,500 lire sterline, pe care le-au ascuns sub fustele modificate special, au fost condamnate în total la peste 5 ani de închisoare. Cele patru femei, care au în total 25 de copii, au intrat într-un magazin Boots din Hampshire, îmbrăcate în fustele lor ample, cu buzunare cusute pe interior, relatează Daily Mail citat de Stirile ProTv.

Topul celor mai scumpe rochii de mireasă din toate timpurile. Cu pene de păun, aur sau chiar diamante, cele mai scumpe rochii de mireasă din lume ajung să coste milioane de dolari. Acestea au fost purtate de Kim Kardashian, Victoria Swarovski şi Amal Alamuddin. Este cunoscut faptul că oamenii îşi doresc, şi uneori chiar devin obsedaţi, de lucrurile pe care nu şi le pot permite, mai ales atunci când vine vorba de evenimentele cele mai importante din viaţa lor, cum ar fi nunta. În timp ce bărbaţii optează de obicei pentru lucrurile simple, femeile tind să aleagă rochii semnate de designeri celebri, mai ales dacă vorbim de oameni din înalta societate, scrie luxatic.com citat de Adevarul.