​Ciobanul din Botoșani care și-a pus casa pe roți și își plimbă nevasta gravidă prin sat. Un cioban din Botoșani și-a pus casa pe roți și e trasă de cai! Nea Ion își plimbă nevasta gravidă prin sat și a găsit modalitatea perfectă de a nu polua aerul. Când alții scot bani grei din buzunare pentru a-și cumpăra bolizi de lux, Nea Ion și-a pus casa pe roți și e trasă de cai. Ciobanul se plimbă prin sat, fără să polueze și se mută cu căsuța în funcție de oile sale, scrie Cancan.

faze tariFoto: Colaj foto

Motivul pentru care un bărbat poartă aceeași culoare de 35 de ani. „Omul Galben” din Aleppo, așa cum este cunoscut bărbatul în vârstă de 68 de ani, s-a hotărât să poarte aceeași culoare cu 35 de ani în urmă, mai exact în 25 ianuarie 1983. El și-a amenajat și casa în ton cu vestimentația, conform Mediafax. Abou Zakkour a devenit atât de fidel acestei culori, încât nu se vede îmbrăcat vreodată în altceva, după cum el însuși mărturisește: „Dacă aş purta altă culoare, m-aş simţi ciudat. Nu aş putea nici să combin galbenul cu altă culoare.”, scrie Unica.

6 lucruri perfect normale pe care Regina Elisabeta nu le-a făcut niciodată. Nu a fost la şcoală. Ea şi sora ei, Prinţesa Margaret, au fost educate acasă, de profesori personali. Ele au studiat istorie şi drept pentru a fi pregătite pentru poziţiile pe care le-au ocupat în cadrul familiei regale. Nu a mers la o întâlnire. Nu că ar fi avut nevoie: ea l-a cunoscut pe soţul ei, Prinţul Philip, pe când era adolescentă şi s-a îndrăgostit imediat. "Chipeş şi fermecător", aşa l-a numit când l-a văzut în 1939, când ea avea doar 13 ani, iar el 18. Ei au anunţat că au o relaţie când Elisabeta avea 21 de ani, scrie Click.

Ce a pățit o româncă de 29 de ani la vamă, când a vrut să intre cu bolidul în țară. O româncă de 29 de ani, care venea în țară, din Italia, la volanul unui Range Rover în valoare de 25.000 de euro, a rămas fără bolidul de lux la vamă. Potrivit Poliției de Frontieră, fata din Timiș conducea un autoturism căutat de autorităţile din Italia. În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia din data de 4 octombrie 2018, potrivit Libertatea.

Momentul în care amanta unui bărbat apare la nunta sa, îmbrăcată în rochie de mireasă. Filmulețul surprins la o nuntă din Africa de Sud a devenit viral pe rețelele de socializare, după ce amanta mirelui a apărut neinvitată la ceremonie, îmbrăcată în rochie de mireasă. În filmulețul apărut pe Twitter, un bărbat încearcă din răsputeri să scape de „mireasa falsă” care a venit neinvitată la nuntă, în timp ce logodnica lui privește întregul incident, potrivit Stirile ProTv.