„Comoara“ ascunsă de la Slatina. Zeci de cetăţeni din comunitatea de romi vin de câteva zile cu târnăcoape, lopeţi şi alte unelte necesare pentru a săpa după cărbune într-o zona semicentrală a oraşului Slatina. Bărbaţi, femei şi copii încarcă în saci bucăţi de cocs metalurgic şi o pornesc spre casă, într-o comună de lângă Slatina, traversând în căruţe o bună parte din capitala Oltului, cartierele Steaua şi Gară. Spectacolul este inexplicabil pentru slătineni, care mai văd, e adevărat, căruţe prin oraş, dar nu în convoi, scrie Adevărul.

Faze tariFoto: Colaj foto

Robotul Sophia are acum o soră robot. Sora Sophiei are 35 de centimetri înălțime, ochii mari ca din desenele animate japoneze, corpul argintiu, iar partea din spate a capului este transparentă, lăsându-i la vedere circuitele din cap. Cele două au multe talente în comun – precum abilitatea de a cânta, a merge, a dansa, a recunoaște fețe și a spune glume, scrie Playtech.

Chipul unui pompier care a stins un incendiu la minus 45 de grade. Frigul polar se mută din centrul Statelor Unite către Nord-Est, unde va afecta oraşe ca New York şi Boston. Imaginea acestui pompier, la capătul unei intervenţii, ilustrează cum nu se poate mai bine frigul extrem, care a pus stăpânire pe Statele Unite. A stins un incendiu la minus 45 de grade, scriu Știrile Protv.

O larvă ''şi-a făcut casa'' în fruntea unei femei. Atunci când o femeie din Marea Britanie s-a întors dintr-o vizită în Uganda, nu a realizat că a adus cu ea o larvă de muscă. De fapt, abia după nouă zile femeia de 55 de ani a observat ceva neobişnuit, când o umflătură a apărut pe fruntea ei, scrie Descoperă.ro.

O gaură în asfalt descoperită în SUA, a șocat până și FBI-ul. O gaură în asfalt descoperită în Florida s-a dovedit a fi un tunel secret care ducea spre banca Chase, a anunțat FBI, citat de CNN. Angajații de la drumurile publice au răspuns unei sesizări legate de apariția unei gropi, lângă banca Chase din Florida. Când au ajuns acolo, oamenii au descoperit cu stupoare că gaura din asfalt era, de fapt, un tunel lung de 45 de metri, în interiorul căruia se afla un generator mic de curent electric și un cablu, scrie Digi24.