1. Inventatorii olandezi au prezentat, la inceputul acestei saptamani, un robot de 75.000 de euro, destinat alimentarii masinilor care opresc la benzinarii, relateaza Gandul.

2. Actrita americana Angelina Jolie nu este nici o buna dansatoare, nici nu se descurca la calculator. Potrivit propriilor marturisiri, noroc cu partenerul sau de viata, Brad Pitt, ca o ajuta sa deschida computerul, sustine Gandul.

3. Teatrul National din Marea Britanie va gazdui cea mai lunga piesa muta din lume. Timp de o ora si 40 de minute, cele 450 de personaje ale piesei, interpretate de 27 de actori, nu vor scoate absolut nici un sunet, noteaza Click.

4. Celebrul cantaret britanic Tom Jones, in varsta de 67 de ani, a decis sa-si asigure parul des de pe piept, care l-a transformat intr-un star sexy printre doamne, pentru fabuloasa suma de 3,5 milioane de lire sterline, scrie Click.

5. Conform unui studiu norvegian, prezentat de Cancan flirtul la serviciu produce mai multa energie pozitiva si mareste capacitatea profesionala a angajatilor.

6. In Argentina exista 24 de persoane care poarta, in acte, acelasi nume ca al fostului dictator fascist Adolf Hitler, afirma Cancan.

7. Super Bowl, finala campionatului de fotbal american si unul dintre cele mai urmarite evenimente din Statele Unite ale Americii, a atras o audienta de 97,5 milioane de telespectatori, doborand recordul stabilit in 1996, cand evenimentul a fost urmarit de 94,1 milioane de persoane, noteaza Ziarul.

8. Un dispozitiv anti-masturbare, din cupru, folosit de catolicii francezi in secolul al IX-lea, a fost scos la vanzare pe site-ul ebay pentru suma de 5.000 de euro, informeaza Cancan.

9. Cunoscut pentru inima sa zburdalnica, actorul Jack Nicholson a marturisit ca este adeptul partidelor de sex in compania cat mai multor femei. Pentru ca partenerele sale sa nu aiba motiv de reclamatii ulterioare, Jack a povestit ca nu ezita sa ia Viagra, titreaza Cancan.

10. O femeie din Siria isi cauta din nou un partener de viata, dupa ce toti ceilalti barbati din viata ei au murit pe rand, scrie Click.