O companie din Marea Britanie a prezentat cel mai mare propulsor de rachetă fabricat cu o imprimantă 3D. Până acum au existat rachete printate 3D, dar niciodată la această scară. Firma britanică Orbex a prezentat „cel mai mare motor de rachetă”. Întreaga rachetă, inclusiv motorul, va avea o înălţime de 17 metri, circa un sfert din dimensiunea lui Falcon 9 a SpaceX conform Descopera.ro.

faze tariFoto: Colaj foto

Facebook se poartă ca un serviciu secret dispus să te urmărească oriunde. Nu de puține ori Facebook a fost prinsă că îți fură datele sau te spionează. Acum pare să-și folosească aplicațiile pentru a urmări utilizatorii care ar putea reprezenta o amenințare la adresa companiei, relatează Playtech.ro.

Elon Musk: Biletul spre Marte ar putea costa sub 100.000 de dolari. Înapoi e gratis. Elon Musk, CEO-ul SpaceX, a declarat pe Twitter că biletul unei călătorii spre Marte la bordul noii rachete Starship - la construcția căreia compania lucrează în prezent - ar putea să fie sub 100.000 de dolari. Călătoria înapoi spre Terra va fi gratis, dacă nu te poți acomoda pe Planeta Roșie scrie Digi24.

S-a lansat Tannenberg, jocul video în care este recreată bătălia din Primul Război Mondial în care românii i-au învins pe germanii conduşi de Rommel. Blackmill Games şi M2H au lansat pe Steam shooter-ul inspirat din Primul Război Mondial, Tannenberg. Al doilea joc din seria bazată pe evenimentele din timpul Războiului cel Mare aduce noi surprize comunităţii, producătorii pregătind pe lângă conţinut nou şi un eveniment istoric pentru această primăvară conform Adevarul.

Un târg din Iași, soluţia salvatoare pentru domni, de Ziua Îndrăgostiţilor. Sfântul Valentin a umplut braţele doamnelor cu flori şi chipurile domnilor, de zâmbete. Îndrăgostiţii au luat la pas centrele comerciale în căutarea surprizei perfecte pentru partener. La Iaşi, de pildă, cei care au fost în pană de idei au găsit soluţia salvatoare printre standurile unui târg special deschis pentru această sărbătoare. De la ciocolată artizanală cu arome inedite, până la vinuri alese ori trandafiri criogenaţi scie Observator.tv.