Record pe YouTube: ''Despacito'' a ajuns la 6 miliarde de vizualizări. Videoclipul piesei "Despacito", interpretată de Luis Fonsi şi Daddy Yankee, a trecut de pragul de 6 miliarde de vizualizări, fiind în prezent cel mai vizionat clip din istoria Youtube, scrie Le Figaro. Piesa reggaeton "Despacito" a fost lansată pe 12 ianuarie 2017. Melodia s-a clasat pe primul loc în topurile muzicale din 47 de ţări, scrie Descoperă.ro.

faze tariFoto: Colaj foto

Facebook te va lăsa, în sfârșit, să ștergi istoricul. Facebook a anunțat încă de la începutul lui 2018 că va lansa o opțiune care le va permite utilizatorilor să își șteargă istoricul. Abia în 2019 se ține de cuvânt. Opțiunea, numită „Clear History”, va lăsa utilizatorii să șteargă datele pe care Facebook le colectează despre ei din aplicații și site-uri terțe pe care un utilizator le accesează, scrie Playtech.

Reacția amuzantă a unei feline care cade într-un lac înghețat, virală pe internet. Nu a contat grija cu care a pășit pe lacul înghețat, tot în apă a ajuns. Imaginile cu un tigru care cade printr-un strat subțire de gheață într-un lac au ajuns virale pe internet, scrie Digi24.

Pisicuţă rămasă prizonieră. O pisică puţin cam confuză a reuşit cu greu să iasă din litieră, din cauza surorii un pic prea răutăcioase. Filmate în Rusia, imaginile au devenit virale, potrivit Observator.

Acul inteligent, invenţia ce facilitează administrarea medicamentelor. Seringile şi acele au fost utilizate de mai bine de un secol pentru administrarea medicamentelor. Desigur, folosirea propice a acestor dispozitive depinde în mare parte şi de persoana care le utilizează. Specialiştii din cadrul Brigham and Women's Hospital, din Statele Unite, au dezvoltat un injector inteligent (i2T2), ce detectează modificările de rezistenţă pentru administrarea propice şi sigură a medicamentelor în testele clinice, scrie Descoperă.ro.