Glumele cu Kovesi care aduc soarele pe strada ta ca să uiți de PSD. Laura Codruța Kovesi a reușit asta în ciuda propagandei PSD, în ciuda Mariei Grapini și, mai ales, în ciuda lui Liviu Dragnea, care a spus că nu știe engleză când a fost întrebat despre Kovesi. Procurorul-şef european, care va conduce Biroul Procurorului Public European (EPPO), va fi numit de comun acord de către Parlamentul European şi Consiliu. Până se va ajunge în acel punct, pe internetul românesc a început sărbătoarea. Câteva meme, dintre cele mai bune, le prezinta Playtech.

faze tariFoto: Colaj foto

Kim Kardashian şi-a uitat copilul în restaurant! Când și-a dat seama că fetița nu este cu ea. Kim Kardashian a fost protagonista unui moment inedit în timpul unei apariţii publice, care a stârnit sute de reacții pe reţelele de socializare. Bruneta a ieșit mândră din restaurantul hotelului Le Royal Monceau, din Paris, iar în drumul său către mașina care o aștepta, și-a amintit că a uitat ceva de preț înăuntru. Nu este vorba despre un obiect, ci despre propriul copil, scrie Cancan.

Un bărbat de 92 de ani a ajuns cu mașina pe o pârtie de schi. Unde voia să meargă bătrânul. Un bătrân în vârstă de 92 de ani din localitatea italiană Santa Caterina, de lângă Bolzano, Italia, a ajuns cu mașina pe o pârtie de schi! Bătrânul a explicat autorităților că voia să meargă la restaurant. Bătrânul, care a mers un pic și printre schiori, a fost oprit de carabinieri. El credea că restaurantul unde voia să mănânce și să se relaxeze e în acea direcție. El a primit și o amendă de 30 de euro fiindcă a perturbat programul celor veniți la schi, scrie Libertatea.

Cele mai nebuneşti concursuri din lume. În fiecare an, începând din timpul ocupaţiei romane, localnicii din Gloucester, Marea Britanie, intră în febra competiţiei. Primăvara dă startul cursei nebuneşti organizate la Festivalul Brânzei Rostogolite, care are loc lângă Brockworth. Însă cursa roţii de brânză rostogolite nu e singura competiţie nebunească de pe planetă. Încă din secolul XV, în competiţie s-au înscris şi străini printre care cronicarii au menţionat negustori olandezi, francezi şi chiar italieni. Organizatorii dau startul într-o manieră neobişnuită: în loc să pocnească din pistol, ei rostogolesc din capul unei pante lungi de 150 de metri o roată de brânză de şapte kilograme, scrie Click.

Cum arată primul zgârie-nori orizontal din lume. Un impresionant „zgârie-nori orizontal“, prima construcţie de acest tip din lume, va fi inaugurat până la sfârşitul anului în oraşul Chongqing, situat în centrul Chinei, scrie presa internaţională. Numită „Cristalul“, noua megastructură este construită la o înălţime de 250 de metri, find dispusă semicircular pe patru turnuri. La final, va avea o lungime de 300 de metri şi va cântări 12.000 de tone. Clădirea va găzdui săli de conferinţă, restaurante, piscine şi alte facilităţi, iar noaptea va ilumina metropola de circa 30 de milioane de locuitori, scrie Adevarul.