​Mărturiile bărbatului care a adus pe lume un copil. De ce nu ar mai repeta experiența. Un bărbat transgender care a născut un băiat a mărturisit că nu ar mai repeta experiența din cauza abuzurilor și a numeroaselor prejudecăți de care s-a lovit din partea străinilor. În ciuda faptului că nu s-au simțit pregătiți să devină părinți, ambii s-au bucurat enorm de venirea pe lume a băiețelului. Bărbatul povestește că nașterea a fost o experiență emoțională: în septembrie 2018 a fot nevoit să fie supus unei operații de cezariană, însă copilul s-a născut perfect sănătos. În ciuda celor întâmplate, Wyley a declarat că nu ar mai repeta din nou tot acest proces, potrivit Stirile ProTv.

faze tariFoto: Colaj foto

Cum joacă preoții din Rusia curling. Ce au folosit în locul periilor speciale. Mai mulți preoți s-au înarmat cu mături folosite în mod normal la curățenie pentru a-și arăta calitățile de jucători de curling. Scenele inedite au fost surprinse în cadrul unui eveniment tineret organizat în Rusia pentru a sărbători venirea primăverii. În imaginile făcute publice de administrația regiunii ruse Tula se văd mai mulți clerici care lansează pe gheață pietrele ceramice de curling. În locul periilor speciale pentru acest sport, preoții au folosit mături obișnuite, potrivit Libertatea.

Mormântul remarcabil al unei războinice vikinge ce aruncă o nouă lumină asupra societăţii scandinave. Cercetătorii au confirmat că un mormânt care conţine rămăşiţele unui războinic viking, despre care se credea că este bărbat, conţine de fapt scheletul unei femei. Mormântul din secolul al X-lea, cunoscut ca Bj. 581, a fost descoperit pe insula suedeză Bjorko la sfârşitul secolului al XIX-lea. Artefactele incredibile găsite în mormânt indică faptul că acesta a aparţinut unui războinic de rang înalt, scrie Fox News. În 2017, experţii au publicat rezultatele unei analize ADN în care a precizat că scheletul este al unei femei, scrie Descopera.

Orașul care interzice tunsul și bărbieritul. Autoritățile din localitatea bavareză Oberammergau au anunțat, miercuri, un decret „împotriva tunsorilor și bărbieritului”, începând cu Miercurea Cenușii, prima zi a Postului Paștelui catolic. Decizia vine ca parte din pregătirile necesare tradiţionalei puneri în scenă, o dată la zece ani, a piesei despre Patimile lui Isus. Cu mai bine de un an înainte de faimoasa reprezentaţie, directorul festivalului, Christian Stueckl, şi primarul din Oberammergau, Arno Nunn, au anunţat miercuri emiterea „decretului împotriva tunsorilor şi bărbieritului″, scrie Sririle ProTv.

Record: 195 de oameni s-au dat cu trenulețul în pielea goală. Au dârdâit un pic pentru un scop nobil! 195 de nudiști britanici au luat cu asalt vagoanele trenulețului montagne russe pentru a stabili un nou record mondial. Evenimentul a avut loc sâmbătă, în trenulețul Grand National din parcul de distracții din Blackpool, Marea Britanie. Recordul precedent a fost de 102 persoane și a fost stabilit într-un parc de distracții din Southend, în anul 2010. Evenimentul a fost organizat de Asociația Națională a nudiștilor și a avut ca scop promovarea unui stil de viață cât mai aproape de natură. Chiar dacă termometrele indicau temperaturi de 10-14 grade Celsius, cei 195 de temerari nu s-au lăsat păgubași până nu au reușit să încheie plimbarea cu trenulețul groazei, scrie Click.