Noi surprize de la giganţii gazoşi ai Sistemului Solar, Jupiter şi Saturn. Datele trimise de Juno şi Cassini de la planetele Jupiter, respectiv Saturn au pus la îndoială multe teorii cu privire la formarea şi comportamentul giganţilor gazoşi ai Sistemului Solar. David Stevenson, de la Caltech, va prezenta noi descoperiri la American Physical Society March Meeting din Boston cu privire la datele magnetice şi gravitaţionale ale planetelor care „sunt atât inestimabile, cât şi încurcate”, scrie Descopera.

Faze TariFoto: Hotnews

Unde sunt ascunse comorile lui Adolf Hitler. Jurnalul unui ofițer SS dezvăluie informații ținute secret zeci de ani. Jurnalul de război al unui ofițer nazist arată că sute de camioane încărcate cu aur și obiecte de artă au fost ascunse în 11 locații din Polonia pentru a nu fi capturate de Armata Roșie a Rusiei, scrie Libertatea.

Originalul Diablo a fost reinventat și este disponibil pe GOG.com: ce trebuie să știi. Primul joc Diablo, în funcție de vârstă, s-ar putea să fie unul dintre titlurile care ți-a marcat copilăria. Deși a inspirat o serie stufoasă de RPG-uri, acum ai posibilitatea să joci originalul prin intermediul GOG.com scrie Playtech.

Un bărbat din Neamţ a trecut la Islam şi vrea să-şi facă cimitir în grădină. Reacția DSP. Situaţie neobişnuită în judeţul Neamţ. Un bărbat de 52 de ani vrea să intre în greva foamei împreună cu familia sa, de supărare că de 3 ani, oficialităţile nu îi aprobă înfiinţarea unui cimitir musulman la el în curte, relatează Stirile ProTV.

Desenele ''obraznice'' realizate de soldaţii romani dovedesc că, în esenţă, omul a rămas acelaşi. O carieră de piatră care funcţiona în era romană lângă Zidul lui Hadrian în nordul Angliei oferă o imagine a vieţii soldaţilor romani care au construit fortificaţia, scrie Descopera.