1. Carla Bruni-Sarkozy si-a dorit mereu un barbat dotat cu bomba atomica. In tinerete, intre doua prezentari de moda, modelul declara ca in viziunea ei, barbatul ideal trebuie sa detina puterea. Acum, si-a nuantat preferintele: „Vreau un barbat dotat cu bomba atomica”. Aceasta afirmatie categorica a Carlei Bruni Sarkozy apare in una dintre cele trei biografii publicate in aceasta saptamana, intitulata „Qui est-elle vraiment?” (Cine este ea in realitate), scrie Gandul.

2. Un politist de la Rutiera a fost prins la furat chiloti tanga si prezervative. Agentul din cadrul Serviciului Politiei Rutiera Cluj s-a ales cu dosar penal pentru furt dupa ce a fost surpins in timp ce incerca sa iasa dintr-un supermarket cu produse pe care nu le achitase la casa. Gabriel Bocos avea asupra sa un set de chiloti tanga si mai cutii de prezervative, relateaza Gardianul.

3. Fiul lui Osama bin Laden vrea sa fie „ambasador al pacii“ si sa aiba o intrevedere cu Papa. Omar si sotia lui a inceput un turneu european de pacificare, si nu de oriunde, ci din Roma, Cetatea Eterna. Cei doi s-au prezentat la un post de televiziune italian, unde s-au autointitulat „ambasadori ai pacii”. Omar bin Laden, care in tinerete s-a antrenat impreuna cu militantii retelei teroriste al-Qaeda in taberele din Afganistan, a declarat ca a descoperit pacea, noteaza Gandul.

4. La 81 de ani, Hugh Hefner pretinde ca face sex in fiecare zi. Excentricul patron Playboy Hugh Hefner (81) spune ca nu lasa nici o zi sa treaca fara a se bucura de placeri erotice alaturi de iubita sa de 28 de ani, Holly Madison. Cei doi au inceput un adevarat maraton al sexului din dorinta de a avea impreuna un copil, scrie Gardianul.

5. Si-a asigurat berea. Un american a fost prins de politie pentru ca a trecut pe rosu, in timp ce fiica sa in varsta de un an si patru luni era pe bancheta din spate a masinii, fara centura de siguranta. Politistii au constatat, insa, cu uimire ca barbatul asezase cu grija, pe bancheta din spate, in centura de siguranta, 26 de sticle de bere, pentru a nu se sparge, relateaza Cancan.

6. Catolicii austrieci pot primi la cerere SMS-uri de post de la Papa. Ideea apartine Vaticanului care incearca sa-si apropie enoriasii tineri. SMS-urile de post vor contine citate din discursurile si predicile tinute de Papa Benedict al XVI-lea in timpul vizitei in Austria in septembrie 2007. Mesajele zilnice pot fi obtinute trimitand cuvantul cheie PAPA la un anumit numar de telefon, scrie Realitatea TV.

7. Austriecii isi duc cateii la cinema. Managerii cinematografului Admiral din Viena au cedat la insistentele stapanilor de animale, in special ale celor ce poseda caini si pisici, si au permis intrarea oamenilor la filme impreuna cu patrupedele. Pentru 6 euro, orice austriac poate 'savura' un film alaturi de animalul sau. Ei primesc gratuit apa si popcorn, scrie Libertatea.

8. Streapteas pentru politisti. O starleta din Croatia, Davorka Tovilo, si-a folosit farmecul pentru a-i convinge pe politisti sa o lase sa utilizeze camioneta drept garderoba. Politistii au acceptat fericiti, mai ales ca blonda nu stia ca ei au lasat dispozitivele video de urmarire si interceptare pornite, noteaza Cancan.

9. Copilul perfect se va naste in trei ani. Cercetatorii britanici cred ca venirea pe lume a unor copii imuni la boli incurabile este doar o chestiune de timp. Astfel, dupa ce au creat un embrion uman "constituit" din ADN-ul a doua femei si un barbat, medicii cred ca mamicile ar putea aduce pe lume bebelusi care sa nu prezinte riscul de a suferi din pricina unor afectiuni cum ar fi cele cardiace, oculare sau chiar diabetul, relateaza Cancan.

10. Timesonline a alcatuit un top al celor mai ciudate 20 de procese intentate la nivel mondial. Printre acestea se numara si cazul romanului care i-a intentat proces lui Dumnezeu si cazul unui barbat acuzat ca a furat o gara. Pe primul loc insa se afla americanul a dat in judecata un post de televiziune, acuzandu-l de faptul ca sotia sa s-a ingrasat, iar copiii lui au devenit niste "lenesi dependenti de televizor", scrie Realitatea TV.