Traficul site-urilor pentru adulţi a crescut în timpul căderii Facebook şi Instagram, iar căutările surprind. Problemele tehnice cu care s-au confruntat platformele Facebook şi Instagram, miercuri şi joi, au crescut traficul site-urilor porno, dar căutările vizitatorilor paginilor dedicate adulţilor, potrivit cifrelor date publicităţii de Pornhub, sunt surprinzătoare, notează platforma cnet.com, preluată de Mediafax, conform Descopera.ro.

faze tariFoto: Hotnews

Ce s-a intamplat cu barbatul care a renuntat la mancare si a consumat doar bere ca sa slabeasca. Del Hall din Ohio si-a anuntat prietenii de pe retelele de socializare ca va renunta la orice fel de mancare si va consuma doar bere timp de o luna ca sa slabeasca. Multi l-au considerat nebun, mai ales ca berea nu este exact cea mai indicata in privinta luptei cu kilogramele in plus. El a facut-o oricum, iar dupa prima saptamana a slabit peste 6 kilograme, scrie Sport.ro.

Cerșetoarea româncă avea haine de firmă și iPhone X. Polițiștii americani au ridicat-o. O româncă dintr-o rețea de cerșetorie a fost arestată de polițiștii din orașul american New Jersey. Femeia de 34 de ani exploata mila trecătorilor spunând că are nevoie de bani pentru un bebeluș, dar în realitate era mai bogată decât unii dintre oamenii miloși care îi dădeau bani, scrie Libertatea.

Facebook explică de ce nu a șters live-ul cu atacul din Noua Zeelandă. Facebook a explicat de ce a șters atât de târziu contul și live-ul atacatorului din Noua Zeelandă. Aparent, e mai simplu să cenzureze nuduri și atitudini rasiste decât atacuri violente, scrie Playtech.

Roverul Opportunity al NASA a realizat o ultimă panoramă 360 de grade înainte de întreruperea contactului cu Pământul. Roverul Opportunity a ralizat o imagine uimitoare a peisajului lui Marte, înainte să piardă contactul cu Pământul, anul trecut, după 15 ani de activitate, scrie Descopera.ro.