Următorul iPhone ți-ar putea scana venele ca să îl deblochezi. Dacă aveai impresia că Face ID e o tehnologie nemaipomenită pe iPhone, Apple vrea să reinventeze felul în care îți deblochezi telefonul. Apple a obținut brevetul de la începutul lui 2018, scrie Playtech.

faze tariFoto: Colaj foto

Jandarmeria, parodiată la Gala Premiilor Gopo. În cadrul Galei Gopo, de marţi seară, printr-o serie de sketch-uri, bazate pe o parte din filmele nominalizate, jandarmeria a fost ironizată, în special pentru momentul din 10 august 2018, dar şi pentru video-ul postat pe pagina de Facebook a instituţiei, pe 15 ianuarie, de ziua poetului Mihai Eminescu, scrie Adevărul.

Dinozaurii erau prădători chiar mai feroce decât se considera anterior. Dinozaurii au avut auzul la fel de dezvoltat ca cel al păsărilor, făcându-i prădători mai buni decât se considera anterior. Mecanismul folosit de păsări pentru auz a fost detectat în aligatori, care sunt cele mai apropiate rude de dinozauri, potrivit Descoperă.ro.

Pista pentru bicicliști din București, devenită virală pe Reddit.În timp ce Olanda pregătește construcția unei autostrăzi pentru bicicliști, în România o pistă aflată în apropiere de Palatul Parlamentului stărnește amuzamentul tuturor, scrie Digi24.

Echinocțiul de primăvară 2019: cum îți amintește Google această zi specială.Astăzi, 20 martie 2019, cei de la Google ne aduc aminte de echinocțiul de primăvară. Una dintre cele mai importante zile de peste an pentru pasionații de astronomie, în practică, echinocțiul evidențiază ziua din an în care ziua este egală cu noaptea, scrie Playtech.