Un poliţist din Tanzania şi-a plătit prietenul să-i lase soţia însărcinată. Ce s-a întâmplat după 10 luni de încercări. Bărbatul a încheiat o înţelegere cu un cunoscut, pentru a rezolva problema cuplului. Acesta l-a plătit cu 780 de euro pe vecinul familiei, Evans Mastano, să întreţină relaţii sexuale cu soţia lui, Precious, în vârstă de 45 de ani, în scopul procreării. După 77 de încercări, nu s-a întâmplat nimic, spre dezamăgirea poliţistului, relatează Adevărul.

Faze tariFoto: Colaj foto

Primul bordel cu roboţi în care clienţii pot experimenta ''relaţii bisexuale în trei''. Un bordel cu roboţi deschis recent în Japonia va introduce şi păpuşi sexuale masculine pentru a satisface şi clienţii care doresc relații amoroase bisexuale în trei. ”Pentru prima dată, păpuşile sexuale Lumidolls sunt în Nagoya! Lumidolls aduc primul bordel hyper-realistic cu roboți sexuali. Amorul futuristic poate fi experimentat chiar acum”, scrie pe site-ul bordelului. Preţurile percepute variază de la 110 euro (13.000 de yuani) – pentru o oră -, până la 270 de euro (360.000 de yuani) – pentru trei ore, scrie descopera.ro.

A împins mașina de 730 kg pe o distanță de 100 km. Tomislav Lubejak, din Zagreb, Croația, a intrat în Cartea Recordurilor după ce a împins o mașină pe distanța de 100 km în 24 de ore. Tomislav a ales pentru această probă de rezistență un automobil Smart de 730 kg, cu tot cu șofer. Proba de foc a început sâmbătă, când ceasul oficial a fost pornit de către experții Guinness. Conform regulilor Guinness, șoferul din interiorul mașinii Smart a fost schimbat, din mers, la fiecare patru ore, notează click.ro.

Un român a furat un taxi în Spania. În urma incidentului, șoferul a fost concediat. Bărbatul a chemat un taxi pe plajă, dorind să ajungă în Marbella. Cursa respectivă l-ar fi costat 130 de euro pentru o distanță de 100 de kilometri. În momentul în care șoferul s-a dus să plătească plinul, clientul s-a urcat la volan și a plecat cu mașina. Șase ore mai târziu, taxiul a fost găsit abandonat printre tufișuri, iar românul a fost identificat datorită camerelor de supraveghere, scrie stirileprotv,ro.

Moştenitoare în lacrimi când a aflat adevărata valoare a unui tablou lăsat de bunică. Tânăra femeie a fost uimită după ce evaluatorul Meredith Hilferty i-a dezvăluit că deţine o lucrare a pictorului francez Henri Francois Farny, în valoare de peste 200.000 de dolari. Femeia a povestit în cadrul emisiunii cum pictura a atârnat în tot acest timp deasupra patului ei, după ce bunica sa a murit şi i-a lasat-o moştenire. Când a fost întrebată dacă această pictură a mai fost evaluată anterior, ea a spus: "În 1998, a fost apreciată ca o simplă copie în valoare de 200 de dolari, iar în 2004, pictura a fost evaluată la 250 de dolari", conform Adevarul.