Pagina de Facebook a unei filiale PSD are ca site oficial cel mai cunoscut portal cu filme pentru adulţi din lume. Pagina de Facebook a PSD Ilfov are, la secţiunea site oficial, adresa pornhub.com, care aparţine celui mai popular site pentru adulţi din lume. Potrivit Mediafax, pagina social-democraţilor ar fi ţinta „unui atac concertat“ Pagina social-democraţilor a atras atenţia prin apariţia site-ului menţionat la rubrica paginii oficiale. „Se pare că organizaţia este ţinta unui atac concertat pe internet.

faze tariFoto: Colaj foto

A furat zeci de mii de euro dintr-o patiserie, dar a fost obligată să dea înapoi doar 11. O femeie în vârstă de 58 de ani, care a furat 23.000 de euro de la patiseria la care lucra, a fost obligată să îi dea despăgubire angajatorului suma de 11 euro. Femeia lucra la cofetărie din 2011, unde era administrator. De-a lungul anilor, ea a început să retragă sume mici, între 70 și 200 de euro, pe care le depunea în contul său. Potrivit instanței, femeia era și dependentă de pariuri, pierzând în jur de 24.000 de euro doar în perioada în care a lucrat la cofetărie, scrie Metro citat de Stirile ProTv

S-au întâlnit după 20 de ani și au făcut nuntă ca în serial. Poveste de dragoste ca în filme! Allan şi Marie Rosewood din Northwich, Cheshire, Marea Britanie, au fost iubiţi în copilărie. În adolescenţă, au simulat o nuntă medievală, dar apoi destinele li s-au separat. După 20 de ani, cei doi britanici de 38 de ani s-au reîntâlnit şi au organizat o nuntă ca în serialul difuzat de HBO, ”Urzeala tronurilor”. Nunta a avut loc pe 4 mai şi a avut printre invitaţi personaje din ”Războiul Stelelor”, ”Stăpânul inelelor”, ”Harry Potter” şi ”Urzeala tronurilor”, scrie Click.

Părinții unui nou-născut au uitat bebelușul într-un taxi. Doi cetățeni germani din Hamburg şi-au uitat copilul în taxiul care i-a dus acasă de la spitalul unde bebelușul s-a născut, a anunţat luni poliţia, relatează dpa. Tatăl nou-născutului a realizat după ce a coborât din mașină ce a făcut și a alergat după taxi, dar nu a reușit să oprească taxiul, potrivit Agerpres. Părinții au sunat disperați la serviciul german de taxi dar nu au reușit să localizeze șoferul care plecase, fără să-și dea seama, cu copilul lor, potrivit Libertatea.

Cum arată modelul care și-a luat revanșa, după ani întregi de jigniri. „Oamenii mă evitau”. O femeie în vârstă de 24 de ani din Brimingham a fost jignită toată viața, din cauza unei condiții medicale rare, care îi afectează pielea. Cheryl s-a născut cu o boală care îi afectează pielea. Femeii îi apar diferite alunițe, de diferite mărimi, pe toată suprafața corpului. Deși a fost jignită de-a lungul timpului din cauza condiției sale medicale, Cheryl Shaw și-a luat revanșa. Femeia a semnat un contract cu o agenție de modeling, scrie Stirile ProTv.