Povestea femeii care s-a măritat cu un pod vechi de 600 de ani. „Este stabil și puternic”. Jodi Rose este o tânără din Sydney, Australia, care a ales să se mărite cu Le Pont du Diable, situat în sudul Franței. S-a îndrăgostit de un pod construit în Secolul 14, în timp ce se plimba prin Ceret, Franța, în anul 2013. Au devenit ulterior „soț și soție”, iar la ceremonia lor au venit 14 invitați, scrie Stirile ProTv.

faze tariFoto: Colaj foto

În ce oraş ar putea fi amendaţi pietonii care traversează strada cu ochii în telefon. În New York, persoanele care traversează strada în timp ce scriu un mesaj sau navighează pe internet, ar putea să plătească o amendă între 25 şi 50 de dolari dacă se află la prima abatere. Amenda poate ajunge până la 250 de dolari dacă au mai fost sancţionate în trecut pentru o faptă asemănătoare, informează Business Insider. Proiectul de lege a fost înaintat de senatorul John Liu spre a fi aprobat de Senatul statului New York, scrie Adevarul.

S-au pocit ca să arate ca vedeta preferată. Cel mai mediatizat caz de operaţie estetică eşuată este cel al americancei Tanya Ricardo, de 30 de ani, din Houston Texas, SUA. Tânăra a ţinut morţiş să arate ca soţia prinţului Harry, Meghan Markle (37 de ani). Întrebată de jurnaliştii de la ”New York Post” de ce a apelat la această măsură extremă, tânăra brunetă s-a justificat: ”Aveam o faţă comună şi eram invizibilă pentru ceilalţi. O ador pe Meghan şi mi-am dorit încă din copilărie să trăiesc o poveste de dragoste ca în filme”, scrie Click.

Recompensa pe care o primeşte cel care va descifra acest mesaj vechi de 230 de ani. Plougastel, un sat din Franţa, oferă 2.000 de euro pentru cel care va reuşi să descifreze un mesaj vechi de 230 de ani, sculptat într-o piatră. Piatra misterioasă a fost găsită în urmă cu câţiva ani, scrie odditycentral.com. Pe aceasta sunt „încrustate” 20 de rânduri scrise într-o limbă misterioasă, dar şi doi ani - 1786 şi 1787. De asemenea, piatra mai conţine sculpturi ale unei nave cu marinari, dar şi o inimă, potrivit Descopera.

A lipit zeci de bileţele pe maşina fostei iubite. Iată mesajul transmis de tânărul rănit în orgoliu. Părăsit de iubită, un tânăr din Buzău a găsit o modalitate originală de a-i arăta fostei partenere că a greşit atunci când l-a făcut să sufere. Rănit în orgoliu după ce prietena l-ar fi lăsat pentru o altă relaţie, băiatul a desenat zeci de inimioare pe care apoi le-a lipit pe maşina tinerei, alături de două mesaje. Fata nu s-a supărat pe gestul fostului iubit; din contră, a gustat din plin gluma, scrie Adevarul.