S-a trezit din mahmureală cu penisul în buzunar. Un chinez de 44 de ani a ieșit cu prietenii la o băută în oraș, s-a îmbătat criță după ce a dat pe gât o jumătate de litru de vin baijiu care avea 45% alcool. Întâmplarea a avut loc la 7 mai, în orașul Huaihua, provincia Hunan. A doua zi, când nefericitul Tan s-a trezit din beție și a vrut să meargă la toaletă, a avut un șoc! A băgat mâna în buzunar și a găsit ce căuta. Atunci a descoperit că avea pantalonii plini de sânge și penisul îi fusese secționat. A ajuns la urgențe la spitalul Xiangya, din Changsha, China. După o operație de 15 ore medicii au reușit să îi monteze mădularul la loc, scrie Click.

faze tariFoto: Colaj foto

Cum au reuşit doi tineri să-şi facă nunta în metrou. Oamenii aflaţi la metroul din New York s-au trezit, fără voia lor, nuntaşi. Totul după ce doi tineri au decis să se căsătorească chiar în una dintre garnituri. Martori la momentul inedit au fost simpli călători, dar şi câţiva invitaţi şi cea care a oficiat ceremonia - o fostă judecătoare. Mirii au ajuns la concluzia că ideea de a-şi uni destinele în metrou ar fi cu adevărat inedită, aşa că nu au mai stat la discuţii. Au obţinut autorizaţiile necesare, au decorat vagonul şi au dus până la capăt planul, scrie Stirile ProTv.

Reacţia unei vulpi când descoperă camera de filmare instalată în Parcul Naţional Semenic. O vulpe curioasă, ieşită la vânătoare într-o pădure din Parcul Naţional Semenic – Cheile Caraşului, a descoperit camera cu senzori de mişcare instalată de angajaţii Romsilva, care au postat apoi filmarea pe Facebook. În imaginile surprinse de camera instalată de specialişti în Parcul Naţional Semenic – Cheile Caraşului se vede cum vulpea se uită spre camera de filmare, adulmecă, vrea să plece, dar se opreşte şi mai aruncă o privire spre aparatul montat în pădure, scrie Descopera.

Replica genială a șoferului de TIR către viceprimarul care a zis că tiriștii „stau și învârt de volan, pentru 2.000 de euro”. „Omulețul acesta, evident pesedist, evident viceprimar, într-un oraș în care, probabil, nu ai ce să mai vinzi, ce să mai faci…într-un oraș fantomă, Vulcan, un oraș scufundat în sărăcie din care oamenii au plecat, i-a venit lui în cap să spună că șoferii români se angajează pe comunitate de lene, să ia 2.000 de euro, că doar învârtim de un volan. Dacă acest filmuleț ajunge și la tine, te rog să vezi ce mai fac șoferii în afară de a învârti de volan. Nu știu ce faci tu din banii pe care îi iei", i-a transmis soferul potrivit Libertatea.

Be he he! Vrei să paşti cu noi? Pune-ţi pamperşi! Cercetătorii brazilieni au găsit o metodă cu totul neobişnuită pentru a îmbunătăţi producţia de lapte la ovine. Ei pun pamperşi oilor, le cântăresc dejecţiile şi le hrănesc corespunzător. S-au obţinut cantităţi record de lapte! Astfel se laudă experţii de la o companie de cercetări în agricultură care şi-au făcut experienţele la o fermă de ovine din sudul Braziliei. Ei şi-au propus să identifice care este lungimea ideală de iarbă pentru hrana oilor ca să se obţină un maximum de producţie de lapte. În acest scop, cercetătorii le pun oilor pamperşi, scrie Click.