Distracție cu placa pe străzile din București, după furtună. Furtuna care s-a abătut, vineri după-amiază, asupra orașului București a devenit motiv de distracție pentru câțiva tineri de pe Șoseaua Chitilei. Profitând de apa care s-a strâns în zonă în urma ploii torențiale, un tânăr s-a plimbat cu placa pe apă, tras de un alt coleg dintr-o mașină. Imaginile au fost surprinse în zona unui service auto de pe Șoseaua Chitilei, potrivit Stirile ProTv.

faze tariFoto: Colaj foto

Un candidat la alegerile din India a primit doar cinci voturi deşi familia lui numără nouă persoane cu drept de vot. Candidatul independent Neetu Shuttern Wala a contestat rezultatul alegerilor generale din Punjab, un stat situat la graniţa cu Pakistanul. El a candidat pentru un loc în camera inferioară a Parlamentului din India şi a obţinut doar cinci voturi. În timpul unui interviu transmis în direct, el s-a arătat dezamăgit de rezultatul obţinut, mai ales că familia lui are nouă persoane cu drept de vot. Totodată, el a acuzat autorităţile de măsluirea voturilor, scrie Adevarul.

El este primarul culturist care și-a amenajat sală de forță în podul casei. Un primar din judeţul Olt şi-a amenajat în podul casei o sală de forţă, unde se relaxează după ce îşi termină programul la primărie. Nu numai el beneficiază de această sală, ci toţi sătenii care vor să arate bine. "Am început să fac sport cu mulţi ani în urmă, la Slatina, pe vremea când lucram la Alro. Aveam multe kilograme în plus şi nu mă simţeam bine deloc. În timp, am văzut că activitatea sportivă a început să dea roade, am slăbit şi m-am simţit mai bine. Mai făceam mişcare şi la serviciu atunci când timpul îmi permitea.", a declarat el potrivit Cancan.

Cum arată „bărbatul Rapunzel”. Tânărul nu s-a mai tuns de 7 ani. Cristiano Braga, în vârstă de 28 de ani, acordă o atenție deosebită părului său, pe care obișnuiește să îl îngrijească cu uleiuri naturale de aloe vera sau de avocado. Tânărul spune că de multe ori simte că este invidiat de femei pentru părul său. Însă Cristiano a primit și foarte multe jigniri de-a lungul timpului. „Era o vreme când, pe măsură ce îmi creștea părul, primeam foarte multe critici. Oamenii mă numeau femeie, păr de mătură, îmi spuneau că sunt ciudat și multe altele”, a explicat tânărul, potrivit Stirile ProTv.

Coadă de sute de metri pentru o poză pe Everest. La o altitudine aşa de mare, nu e destul oxigen pentru ca omul să supravieţuiască mult timp. Primăvara, când temperaturile şi vânturile îngheţate sunt mai puţin nemiloase, e cea mai mare aglomeraţie pe Everest. Nepalul ar trebui să pună o limită în acordarea permiselor de escaladare a acestuia. Însă nu o face fiindcă sunt o sursă importantă de bani. De la începutul anului până acum Nepalul a încasat peste 4 milioane $ din permisele acordate celor care vor să cucerească cel mai înalt vârf din lume, potrivit Click.