A fost scandal, joi, în ședința de Consiliu Local de la Focșani, unde reprezentanții Puterii și ai Opoziției s-au certat zeci de minute. În vacarmul creat, unul dintre consilieri i-a cerut unui cetățean care asista la discuții să ia pistolul și să-i împuște pe adversarii politici, potrivit Mediafax.

Consilierii locali ai Puterii și primarul orașului Focșani s-au certat cu reprezentanții Opoziției încă de la începutul ședinței Consiliului Local de joi. Cearta a ținut zeci de minute și, deoarece nu se înțelegea nimic, un cetățean care asista la ședință a vrut să plece.

„Hai acasă”, zice cetățeanul nervos și plictisit din cauza scandalului din timpul ședinței. Imediat, unul dintre consilierii puterii i se adresează cetățeanului nemulțumit și îi cere acestuia să îi împuște pe opozanți.

„Ăștia nu votează niciun proiect la Focșani, din cauza lor dom`le, stai aici să vezi, ia pistolul și îi împușcă, ai fost militar... Uite, nu votează niciun proiect, stau, nu votează nimic”, se aude vocea consilierului local.

Pentru că cetățeanul îi reproșează că nu are șapte ani de acasă, consilierul răspunde din nou agresiv: „Matale ai șapte ani, bre? Lasă-mă (...) în pace”, spune alesul local.

Scandalul a continuat și după aceste afirmații, fără ca șefii de ședință să poată să oprească discuțiile în contradictoriu și pe ton ridicat. Ședința a ținut peste două ore și a fost transmisă în direct pe contul de Facebook al Primăriei Focșani.