1. Arta macabra. Gunther von Hagens, cunoscut drept Dr. Death, un anatomist german, intentioneaza sa scoata la vanzare bucati de cadavre tratate chimic. Expozitiile sale numite Body Worlds, alcatuite din cadavre conservate si infatisate efectuand activitati cotidiene, alergand, jucand sah sau mergand pe bicicleta, au fost vizitate de peste 20 de milioane de persoane, informeazaRomantica. Unele dintre cadavre sunt infatisate ca si cum ar iesi din propria piele.

2. Si-a reclamat nora ca i-a aratat sanii ca sa-l ucida. Cea mai haioasa plangere inregistrata de procurori este o presupusa tentativa de omor comisa de o bucuresteanca impotriva socrului ei in varsta de 80 de ani. "Batranul era foarte revoltat si ne-a povestit ca nora sa i-a aratat un san, incercand astfel sa-l ucida. Poate ar fi putut sa-i provoace un infarct", a declarat Remus Budai, seful Serviciului Criminalistica din cadrul Parchetului Capitalei pentruCancan.

3. Cu magarul la cumparaturi. Englezoaica Anna Usborne, din Gloucestershire, merge la cumparaturi cu magarul, care apoi ii aduce alimentele acasa, relateazaCancan. Ideea ei este foarte bine vazuta de autoritatile locale care vor sa inlocuiasca mijloacele de distributie de marfa din oras cu magari.

4. A dormit doar 14 minute pe noapte timp de 17 ani. Philip Skeates, un sofer de camion din Marea Britanie, in varsta de 39 de ani, a sforait de la varsta de 22 de ani incontinuu, el reusind in tot acest timp sa doarma cel mult 14 minute pe noapte, scrieCancan. Cosmarul barbatului a luat sfarsit de curand, dupa ce doctorii i-au pus o masca cu oxigen prin care poate respira in timpul somnului.

5. Fuge 7 km pe zi, la 81 de ani. La varsta la care oamenii tanjesc dupa tineretile de mult apuse, Elena alearga zeci de kilometri in toata lumea, relateazaClick. Vrea sa fie mereu in forma, asa ca face zilnic doua ture de IOR. Sapte kilometri, dupa aprecierile ei. O nimica toata.

6. Un bebelus de 11 luni a supravietuit miraculos unei tornade. Supravietuire miraculoasa in statul american Tennessee, unde tornadele au ucis 31 de oameni saptamana aceasta. Un pompier, care a participat la operatiunile de salvare a povestit cum a gasit in noroi si moloz un bebelus de 11 luni, relateazaRomantica.

7. Cheekymania in Parlamentul britanic. Componentele trupei "Cheeky Girls", reusesc mereu sa fie in centrul atentiei. De data aceasta, ele au beneficiat de sprijinul unui parlamentar britanic, Stephen Pound, care s-a hotarat sa urce pe scena alaturi de ele. Politicianul a decis sa se imbrace intr-un costum identic cu al fetelor, chiar daca aceasta a insemnat sa isi strecoare kilogramele in plus intr-o pereche de pantaloni luciosi minusculi si un tricou mulat, sustineCancan.

8. Fac sex virtual ca sa-si incarce cartelele telefonice. Sute de fete din Romania au descoperit cum pot vorbi gratis la telefon: se dezbraca, se masturbeaza sau fac show-uri porno in fata camerei web, sub privirile clientilor care, pentru fiecare reprezentatie, varsa cativa euro in contul lor telefonic. Pentru 10 minute de show erotic, privitorul trebuie sa ii incarce protagonistei cartela cu circa patru euro. Cele mai scumpe oferte ajung si la 20 de euro, dar acestea includ o partida de sex cu partener, informeazaCancan.

9. Femeie de 120 kg dusa in casa de pompieri. Pompierii din Targoviste au fost chemati sa rezolve un caz mai putin obisnuit. Ei au fost nevoiti sa urce o femeie de 120 de kilograme, paralizata, in apartamentul ei, situat la etajul trei, informeaza Click.

10. Incarcati-va mobilul de la genunchi! Inventatorul american Arthur Kuo, de la Universitatea din Michigan, isi testeaza zilele acestea ultima creatie. Este vorba despre un dispozitiv inedit care are capacitatea de a transforma miscarea produsa de genunchi in timpul mersului in energie electrica, relateaza Cancan. Dupa spusele lui Kuo, aparatul ar putea fi folosit la incarcarea telefonului mobil sau chiar a ipod-ului.