O tânără de 21 de ani nu-și găsește iubit din cauza sânilor uriași. Decizia radicală pe care a luat-o. Sânii uriași i-au distrus viața lui Natalie Donnan, care susține că nu-și poate găsi nici măcar un iubit din această cauză. Tânăra a devenit mama unei fetițe în octombrie anul trecut. Femeia susține că doctorii au fost șocați când au văzut cât de mari sunt sânii ei. Pentru că nu mai suportă să trăiască așa, Natalie a cerut ajutorul oamenilor pentru a strânge 6.000 de euro, costul operației de micșorare a sânilor, potrivit Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

A fost supranumită „cea mai urâtă femeie din lume”. Cum arată Lizzie Velasquez acum. E total schimbată. Totul a început la 17 ani când a văzut un fillmuleț cu ea în presa britanică, unde era catalogată drept cea mai urâtă femeie din lume. „Am fost șocată. Am plâns nopți la rândul – că adolescență, am crezut că viață mea s-a terminat. Nu am putut să îmi fac curaj să vorbesc cu nimeni despre asta. Nu am spus niciunui prieten, atât de șocată am fost că se întâmplase”, a povestit Lizzie conform Viva.ro

Nebunie sau disperare? Un britanic a inventat cea mai penibilă scuză de despărţire. Femeia a povestit îngrijorată faptul că iubitul ei este convins de faptul că ea reprezintă reîncarnarea unei vrăjitoare din Evul Mediu, prin urmare, un spirit malefic care trebuie să fie îndepărtat. În disperare de cauză tânăra a solicitat ajutorul unei specialiste în magia albă pentru a primi o sugestie despre cum ar putea gestiona situaţia delicată, scrie Click.

Rușii au inventat campionatul de palme la fund. Este vorba despre Campionatul de “Booty Slapping”, în care participantele trebuie să lovească posteriorul adversarelor cu palma. La turneu participă tinere practicante de fitness, iar regulile sunt simple: fiecare participantă trebuie să-și lovească adversara cu palma, fiind declarată învinsă cea care își pierde echilibrul sau face un pas înainte din poziția în care stă, potrivit stirileprotv.ro

Un video bizar stârneşte rumoare pe reţelele de socializare. Creatura care apare în filmare este asemănată cu un personaj din „Harry Potter". Vivian Gomez, care locuieşte în Colorado, a postat filmuleţul pe Facebook, joi, alături de următoarea descriere: „M-am trezit duminică dimineaţă şi am văzut asta pe camera mea de supraveghere şi încerc să-mi dau seama... ce se întâmplă? Întâi am văzut o umbră îndepărtându-se de uşa mea de la intrare şi după aceea am văzut această creatură... a mai văzut cineva aşa ceva pe camerele sale? Celelalte camere nu au înregistrat asta dintr-un motiv sau altul“. Utilizatorii social media au remarcat că „creatura“ seamănă cu Dobby, elful din seriile Harry Potter, conform Adevarul.