La 81 de ani, a jefuit banca să ajungă la puşcărie. Octogenarul Robert Francis Krebs a trăit circa 50 de ani în spatele gratiilor, în majoritate pentru jafuri. Când a fost eliberat ultima oară, în ianuarie 2018, se decisese să devină om cinstit. Însă, văzând că nu se descurca deloc cu cei 800 de dolari (3.353 de lei) pe lună, primiţi ca ajutor social, a început să ducă dorul puşcăriei, notează Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Telefonul care a ''supravieţuit'' unei căzături de la 30.000 de metri altitudine. Telefonul a fost atașat de o platformă special concepută pentru a ţine telefonul într-o poziţie fixă şi a ridicat întregul ansamblu la 30.000 de metri folosind un balon cu heliu. Întrucât este greu de intuit unde va cădea un obiect de la 30.000 de metri, au fost necesare căutări cu drona în zone de câmp, accesibile doar cu maşini de teren, însă cei de la Vivo au găsit dispozitivul într-un final şi au demonstrat că acesta a supravieţuit impactului cu solul, cu daune minime, scrie descopera.ro

Adolescent filmat în timp ce face baie în chiuveta unui restaurant fast-food. Tânărul a fost filmat de colegii săi, iar imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare. În imagini se vede cum adolescentul intră în chiuveta industrială a restaurantului, care fusese umplută cu apă și spumă. La o zi după incident, restaurantul a fost inspectat, conform stirileprotv.ro

Propunere de vacanță Airbnb: "Ocolul Pământului în 80 de Zile". Urmând paşii lui Phileas Fogg şi a ajutorului său Jean Passepartout, participanţii vor pleca din Londra la 1 septembrie anul acesta şi vor face înconjurul globului străbătând în total 18 ţări pentru a se întoarce în capitala britanică la 19 noiembrie, după exact 80 de zile, potrivit Digi24.

A continuat să conducă deși nu vedea nimic în față. Capota i se ridicase în urma unui accident, dar nu l-a „deranjat”. Un britanic, John Kavanagh, în vârstă de 26 de ani, beat „rupt” fiind, a comis un accident rutier. N-a contat! John Kavanagh a continuat să conducă pe o distanță de aproximativ 5 mile, conform Libertatea.