Trăiesc la fel şi nimeni nu le poate deosebi. Shanae şi Renae au decis că ar fi mult mai distractiv să se îmbrace perfect la fel şi să facă permanent numai aceleaşi lucruri. Îşi fac aceleaşi coafuri şi aceleaşi machiaje, până la cele mai mici detalii. La un moment dat, şi-au făcut şi un iubit şi se duceau pe rând la întâlnirea cu el. Bărbatul nu a sesizat niciodată diferenţa. Însă se crucea văzând că iubita uita tot de la o întâlnire la alta. Şocul său cel mai mare a fost, la un moment dat, când o îmbrăţişa cu foc pe Shanae la dans, într-un club, şi a apărut Renae, scrie Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Franțuzoaicele și-au afișat decolteul pe internet. Motivul din spatele pozelor. Într-un moment în care un val de căldură s-a abătut asupra Europei, franţuzoaicele au strâns rândurile pe Twitter şi au lansat campania #JeKiffeMonDécolleté pentru a-şi apăra dreptul de a purta decolteu. Cu sânii vizibili sub tricourile mulate, maiouri sau în topuri, mii de tinere şi de femei de toate vârstele au răspuns la apel. Chiar şi fostul ministru de dreapta Nadine Morano a postat o imagine cu decolteul său pudic - cu crucifix în mijloc - pentru a susţine mişcarea, potrivit Stirile Protv.

Val de glume după ultima poză a Gabrielei Firea din vacanță. Cum este ironizat primarul Capitalei. Gabriela Firea a publicat recent pe contul personal de Facebook o fotografie din vacanţă, de pe plajă. „Cerul este pânza pe care Dumnezeu pictează în fiecare zi” a scris primarul Capitalei în dreptul imaginii. Zeci de alte fotografii trucate pornind de la imaginea primarului din București au sufocat rețelele de socializare. Postările au devenit virale iar oamenii le comentează aprig, spunând că edilul Capitalei ar fi trebuit să se ocupe de problemele Bucureștiului în loc să se relaxeze în vacanță, conform Libertatea.

Câinii, clienţi răsfăţaţi ai unei cafenele din Târgu Mureş. Câinii au fost preţ de o zi clienţi răsfăţaţi la o cafenea din Târgu Mureş. Însoţiţi de stăpâni, au avut parte de câteva ore de “tratament” special, pe terasa amenajată pentru vizita lor. Şi, pentru că era foarte cald, au primit îngheţată. În România, spre deosebire de alte țări din Uniunea Europeană, sunt puţini administratori care permit accesul animalelor de companie în localuri. Aşa că organizatorii evenimentului au vrut să tragă un semnal de alarmă în acest sens, relatează Stirile Protv.

Oul de peşte care a supravieţuit după ce a trecut prin intestinele unei lebede. Puterea de supravieţuire a peştişorilor killi a fost dovedită încă o dată în urma unei descoperiri neobişnuite a oamenilor de ştiinţă. Din câte se pare, aceşti peşti nu rezistă doar unor medii ostile precum bazinele deşertice izolate şi bălţile sezoniere, ci şi tranzitului prin intestinele unei păsări. Ouă de peşti killi au rămas intacte după ce au trecut prin aparatul digestiv al unei lebede şi au ajuns în excremente. Mai mult decât atât, unul dintre ouă chiar a eclozat la o lună după ce a supravieţuit acestui tranzit, conform Adevarul.