Cine este Anastasia Knyazev, cea mai frumoasă fetiţă din lume. Cum arată mama ei.​Mulți dintre cei care văd pozele ei cred că sunt trucate și chiar lasă comentarii în acest sens, însă fetița este reală și s-a născut în Rusia. Anastasia Knyazev are doar 7 ani și este superbă. Fetița face furori pe rețelele de socializare cu frumusețea ei. Chipul angelic, privirea cu adevărat cuceritoare și ochii de un albastru ireal fac din micuța rusoaică un fotomodel de succes, de o frumusețe impresionantă, scrie Fanatik.

Faze tariFoto: Colaj foto

Femeie arestată la 93 de ani, deși n-a comis nicio infracțiune toată viața. Reacția sa. Josie Birds, o femeie de 93 de ani care nu a comis nicio infracțiune toată viața, a fost arestată într-o amplă operațiune a poliției din Manchester.Într-un mesaj postat pe Twitter de nepoata acesteia, Pam Smith a mulțuit oamenilor legii pentru „gestul lor”, care fusese de fapt răspunsul la o ultimă dorință a bătrânei. Mulțumiri poliției pentru că a „arestat-o” pe bunica Josie astăzi. Are 93 de ani și starea sa de sănătate e precară. Voia să fie arestată până nu e prea târziu. Are inima de aur și s-a bucurat că i-ați îndeplinit dorința”, a scris ea pe rețeaua de socializare, potrivit Stirile ProTv.

Un individ citat la Poliție pentru tâlhărie a mers cu cuțitul la brâu. Ce s-a întâmplat după. Un individ chemat la poliție pentru a fi audiat într-un dosar de tâlhărie a ajuns la secție cu un cuțit asupra lui. Agenții l-au percheziționat și apoi l-au reținut, atât pentru tâlhăria de care era acuzat cât și pentru port ilegal de arme. Bărbatul de 29 de ani a fost condamnat recent la 2 ani de închisoare, la Curtea de Apel Iași, notează Libertatea.

Ce a văzut o realizatoare de radio, după ce a făcut o poză într-o casă veche de 800 de ani. La un moment dat, Kate și-a făcut o fotografie în casă, iar în spatele său era o oglindă. Dar când s-a uitat la imagine, a observat o siluetă neobișnuită. ”Înainte să facem fotografia i-am spus prietenei mele că dacă m-aș întoarce brusc, aș putea vedea trecutul în oglinda asta. Așa că am râs și am făcut o poză cu oglinda în spate”, a spus Kate conform StirileProtv.

Mașină burdușită cu alcool, trasă pe dreapta de polițiștii de la Vișeul de Sus. Câte sticle au numărat. Autoturismul era condus de un cetățean român în vârstă de 50 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș. Polițiștii de frontieră au descoperit mai multe recipiente din plastic care conțineau un lichid incolor cu miros de alcool, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de proveniență. În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 120 de litri alcool, relatează Libertatea.