Motivul pentru care 1.300 de femei s-au îmbrăcat în același timp în rochii de mireasă. În orașul spaniol Alicante, Guiness Book a omologat un nou record mondial la categoria „cele mai multe femei îmbrăcate, în rochii de mireasă la un loc.” Peste 1.300 de femei au răspuns, cu entuziasm, apelului. N-au fost doar localnice, ci și turiste venite special din Franța sau Anglia, potrivit Stirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Competiție unică în lume! S-au «bătut» în scaune de birou. Sâmbătă a avut loc pe străzile din oraşul Olten, din cantonul Solothurn, nord-vestul Elveţiei, campionatul mondial al scaunelor de birou. Competiţia a fost reluată după zece ani de pauză. Este o cursă în care participanţii se întrec la alergare stând pe scaunele ergonomice de toate felurile. Au câştigat competiţia doi elveţieni care au primit drept premiu câte un voucher de 500 de franci elveţieni (circa 2.127 de lei) pentru călătorii, scrie Click.

Un septuagenar american a supraviețuit o săptămână în pădure bând doar apă dintr-un râu. Un excursionist în vârstă de 73 de ani care a dispărut timp de o săptămână într-o pădure din sudul Californiei a fost găsit sâmbătă teafăr şi nevătămat, supravieţuind în sălbăticie bând apă dintr-un pârâu. Echipa de salvare din Montrose a anunţat pe Twitter că bărbatul a putut să meargă şi să vorbească cu cei care l-au găsit deşi nu mâncase nimic în ultimele cinci zile, scrie Libertatea.

Cum arată tânărul care a decis să poarte numai haine de epocă. ”Nu mă pot îmbrăca altfel”. Zack Pinsent, în vârstă de 25 de ani, și-a ars blugii și a început să se îmbrace doar haine de epocă. „Când aveam 14 ani, am luat o decizie simbolică. Să îmi ard singura pereche de blugi. Îmi place mult ceea ce fac și o fac nimai pentru propriul meu amuzament. Nu mă mai pot îmbrăca altfel acum, este ceea ce îmi place”, spune Zack conform Stirile ProTv.

O femeie a fost moartă timp de 27 de minute. Ce a povestit familiei după ce a fost readusă la viaţă. O femeie a uimit o lume întreagă după ce nepoata ei i-a spus povestea. Mai exact, aceasta a fost readusă la viaţă după nu mai puţin de 27 de minute, iar primul lucru pe care l-a cerut, imediat după ce s-a trezit, a fost un carneţel. Deşi la început pare greu de descifrat, ulterior, rudele femeii au înţeles. “It’s real” (n.r. este real). Asta scrisese, însă apropiaţii n-au înţeles la ce se referă. I-au cerut să le explice care este lucrul real despre care vorbeşte, moment în care aceasta a arătat cu degetul în sus şi a lăcrimat, conform Click pentru femei.