Băiatul acesta e fenomenal: îţi umflă cauciucul cu nasul. Uzair Farooq are 14 ani și este originar din Pakistan. Aparent, puștiul pare un adolescent obișnuit, cu un fizic pirpiriu, însă atunci când se apucă să facă ce știe mai bine, toată lumea rămâne cu gura căscată. Băiatul umflă roțile de la mașini suflând cu putere aer pe nas, printr-un furtun. El își câștigă existența oferind spectacole stradale în diferite localități din India și, de ce nu, ajutându-i pe șoferii rămași în pană la marginea drumului, conform Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Haos la înmormântare. Coșciugul a rămas blocat în lift. O înmormântare din comuna italiană Montemurlo, din regiunea Prato, a fost perturbată de un incident mai puțin obișnuit. Șeful cimitirului și doi gropari au urcat coșciugul într-un lift, pentru a-l coborî din capela unde fusese depus anterior și a-l duce spre locul unde urma să fie pus pentru vecie în cimitirul Rocca. Până la urmă, au fost chemați pompierii, care au reușit să deschidă liftul, după circa 30 de minute. N-au putut să-i scoată decât pe cei trei angajați ai cimitirului, nu și coșciugul, conform Libertatea.

Bărbații dintr-un orășel finlandez, încurajați „să fure” soțiile vecinilor. În Finlanda a avut loc o nouă ediţie a campionatului mondial de cărat neveste. Zeci de cupluri s-au aliniat la start şi au concurat pe un traseu plin de obstacole, spre deliciul spectatorilor. Concurenţii au alergat cu partenerele în spate pe un traseu de aproape 260 de metri, plin cu obstacole. Nu au lipsit accidentele, cum a fost cazul unui tânăr care s-a prăbuşit cu tot cu greutate, dar a reuşit să se ridice şi să ducă cursa la final, potrivit Stirile Protv.

Ea e «Regina Instagramului». Are cele mai sexy forme şi câştigă anual de zece ori mai mult ca un politician. Abigail Ratchford e supranumită "Regina formelor" datorită rotunjimilor sexy, cu care a atras nouă milioane de prieteni virtuali pe Instagram şi care îî bagă în buzunare 800.000 de euro anual. Modelul de 27 de ani din SUA face furori cu formele ei perfecte şi foarte sexy, care îi aduc 800.000 de euro din site-uri sociale, dar şi peste un milion de euro din vânzările calendarelor în care apare. În comparaţie, un politician de top ar primi doar 160.000 de euro anual, scrie Click.

Zeci de persoane s-au înghesuit să adune sticlele de bere căzute dintr-un camion. Mai mulți localnici din Manila, Filipine, au fost surprinși înghesuindu-se să adune sticlele de bere căzute dintr-un camion în timpul unui incident, după ce ușile din spate s-au deschis. Momentul în care localnicii aleargă pentru a “salva” sticlele rămase întregi a devenit viral pe rețelele sociale. Nu se știe exact, însă, dacă aceștia voiau să salveze marfa sau să-și facă stocuri de alcool gratuit, notează Știrile Protv.