Un bărbat din Louisiana a fost arestat duminică după ce un videoclip în care apare a devenit viral pe internet. În imagini se vede cum bărbatul linge înghețata dintr-o cutie, iar apoi o pune la loc în frigider. Acest gest este o reacție a unui alt videoclip, devenit celebru pe rețelele de socializare, unde o fată din Texas linge înghețata dintr-o cutie Blue Bell. Tânăra ar fi stârnit și alți oameni să procedeze așa, scrie Global News.

HotNews.roFoto: Hotnews

Oamenii legii îl cercetează pe bărbat sub acuzația ca acesta a postat „activități criminale” și că instigă la distrugerea proprietății.

Lenise Martin III, în vârstă de 36 de ani s-a întors la magazin unde a arătat bonul fiscal care dovedea faptul că a cumpărat înghețata după ce a lins-o. Polițiștii au verificat și frigiderul în care nu au găsit înghețata, însă au decis să nu renunțe la acuzații.

Poliția este în alertă după ce fata din Texas a viralizat acest gest. Videoclipul în care adolescenta linge înghețata a fost vizualizat de 11 milioane de ori pe Twitter. Deși fata a șters între timp videoclipul, poliția crede că ea îi și instiga pe oameni să-i urmeze comportamentul.

„Este ilegal. Este un risc pentru sănătatea altora. Vom urmări în continuare cazurile și dacă veți fi prins făcând asta, veți fi pus sub acuzare”, a fost reacția primită de la șeriful din Louisiana.