O femeie din China care a adoptat 118 copii, condamnată la închisoare pentru fraudă. O femeie chineză în vârstă de 54 de ani, care era cunoscută în toată lumea drept un filantrop după ce a adoptat 118 copii, a fost condamnată la 20 de ani de închisoare pentru mai multe fapte de fraudă. Li Yanxia a fost găsită vinovată de o instanță din provincia Hebei de șantaj, fraudă, fals și tulburare a ordinii sociale, potrivit Libertatea.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Femeile din Marea Britanie, sfătuite de medici să nu-și introducă înghețată în zonele intime. Femeile din Marea Britanie sunt sfătuite de medici să nu-și introducă înghețată în zonele intime pentru a se răcori pe timp de caniculă. Recomandarea medicilor a venit după ce o femeie ar fi recurs la acest gest, potrivit publicației Metro. Femeia și-a introdus în vagin îngheţată pe băț, pentru a se răcori în timpul caniculei, potrivit stirileprotv.ro.

Soluţie inedită pentru secetă: transportarea unui gheţar din Antarctica. Afaceristul Abdulla Alshehi vrea să aducă icebergul situat în insula Heard, în apropierea Antarticii, la aproape 8.800 km, în Emiratele Arabe Unite. Icebergul ar urma să fie ancorat la 3 km de ţărmul oraşului Fujairah, situat în Golful Oman. Milionarul estimează că întreaga procedura l-ar costa în jur de 150 de milioane de dolari, însă icebergul va reprezenta o sursă constantă de apă pentru aproximativ un an, potrivit Descoperă.

Modul inedit în care a apărut o tânără la propria nuntă. Nimeni nu a putut să îi vadă chipul. Actrița daneză Emma Leth, în vârstă de 28 de ani, a renunțat la voalul tradițional în favoarea unei pălării imense în valoare de 670 de euro. Aceasta a considerat că se potrivește cu rochia sa albă de dantelă și lenjeria intimă de culoarea liliacului. O femeie de pe un grup de Facebook a criticat ținuta aleasă: ”cât de oribile pot fi nunțile oamenilor bogați”, potrivit Unica.

Un copil a fost la un pas de moarte după ce a rămas cu limba blocată într-o sticlă. Un băiat în vârstă de șase ani din Anglia a fost pe punctul de a muri după ce limba lui s-a blocat în capacul de plastic al unei sticle. “A fost cea mai înfricoșătoare zi din viețile noastre. Erau patru specialiști și zece doctori lângă patul lui, neștiind ce să facă”, a declarat mama sa. După încercările eșuate, a fost alcătuită o echipă de zece medici, care au participat la operația care i-a salvat viața copilului, reușind să scoată în final obiectul, potrivit stirileprotv.ro.