1. Puscariasii, impinsi sa fie homosexuali. Detinutii din sistemul penitenciar romanesc sunt condamnati de fostul ministru al justitiei, Tudor Chiuariu, la homosexualitate. Asta, dupa ce Chiuariu a interzis, prin Ordinul 3042, emis cu cateva zile inainte de a demisiona, materialele pornografice in inchisori. In schimb, el a permis vanzarea, la punctele sanitare, a prezervativelor si lubrifiantilor, scrie Click.

2. Iat-o pe Lisa, capra-oaie! Un fermier din Germania a ajuns pe prima pagina a tuturor ziarelor dupa ce s-a trezit in curtea sa cu un animal jumatate capra, jumatate oaie. Desi pare un banc, medicii veterinari au confirmat ca Lisa, este... capra-oaie, rezultata din 'iubirea' unui tap cu o oaie, scrie Libertatea.

3. Schimbare de sex la 64 de ani. Puscasul marin britanic Malcolm Mcpherson a devenit pensionara Margaret dupa 13 ani de cariera militara. Initial luata drept sora lui Malcom, Margaret a sfarsit prin a fi acceptata de comunitate, scrie Cancan.

4. Politistii mexicani, platiti ca sa slabeasca. Politistii dintr-un oras mexican si-ar putea rotunji veniturile, daca mai dau jos din... rotunjimi! Autoritatile le-au promis cate 100 de pesos, echivalentul a 9 dolari, pentru fiecare kilogram pierdut. Un sfert dintre cei 1.600 de politisti ai localitatii sunt supraponderali. Unul dintre politicienii care sustin planul spune ca multi dintre oamenii legii nu pot alerga mai mult de 5 metri dupa un infractor, informeaza Romantica.

5. Si-a facut pantofi de 18 kilograme ca sa nu mai mearga la cazinou. Un chinez risca sa ramana pe drumuri din cauza banilor pe care i-a pierdut la jocurile de noroc. Asa ca, pentru a fi sigur ca sta acasa, inventivul chinez si-a construit o pereche de incaltari de 18 kilograme din metal, cu care nu reuseste sa se deplaseze nici pana la casa vecinului pentru o mica partida de poker. Barbatul spune ca sotia sa il obliga sa incalte ghetele in fiecare seara, ca sa fie sigura ca nu va pleca la cazinou, relateaza Cancan.

6. Olimpicii, obligati sa nu critice China. Soc si groaza in Marea Britanie: atletii care vor indrazni sa critice regimul chinez, anul acesta, la Jocurile Olimpice, risca sa fie exclusi din competitii. S-ar putea crede ca e ideea chinezilor (poate chiar este), insa ordinul a venit direct de la sefii federatiei olimpice britanice, informeaza Gandul.

7. Cheeky Girls, goale pentru salvarea planetei. Celebrele Cheeky Girls, Gabriela si Monica Irimia, au decis sa se dezbrace pentru salvarea planetei. Fetele au avut la dispozitie cinci frunze pentru a-si acoperi goliciunea, iar fotografia a fost facuta in beneficiul Club4Climate, un grup care atrage atentia, cu ajutorul petrecerilor, asupra incalzirii globale, relateaza Click.

8. A pastrat cadavrul sotiei timp de 23 de ani. Un australian a fost gasit vinovat de uciderea sotiei sale, al carei trup l-a pastrat timp de 23 de ani in propriul garaj, ascuns intr-un container metalic. Sambata, criminalul a fost condamnat la inchisoare pe viata, informeaza Libertatea.

9. Paris Hilton, cu sanii la vedere. Paris Hilton a oferit celor din Boston o priveliste incendiara, dupa ce in cadrul unui eveniment modern, mostenitoarea era sa ramana fara rochie. Astfel, in timp ce interpreta o melodie, la festivitatea in care era aleasa femeia anului de catre Universitatea Harvard, rochia i s-a lasat, dezvelindu-i complet bustul. Cu toate acestea, Paris nu si-a intrerupt numarul, spre deliciul celor prezenti, scrie Cancan.

10. Cher: "Am avut o relatie cu Tom Cruise". Cher, in varsta de 61 de ani a confirmat zvonurile potrivit carora a avut o relatie cum Tom Cruise, in varsta de 45 de ani, in anii '80, informeaza Romantica.