Un bărbat de 73 de ani a supraviețuit miraculos 4 zile în deșert. Cum a fost salvat. Gregory Randolph, un american de 73 de ani și unul dintre cei doi câini ai lui au fost găsiți, pe 18 iulie, de Tomas Quinones, un biciclist aflat în drumeție în deșertul din Oregon. Aceștia se aflau acolo de patru zile, iar Randolph era în stare gravă. Pensionarul a mers pe jos aproape 23 de kilometri cu unul dintre câinii săi, după ce jeep-ul său a rămas blocat într-o râpă, conform Stirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

N-a mai suportat canicula! Femeie, filmată goală pușcă pe stradă, la 40 de grade. Videoclipul a fost postat pe rețeaua socială Twitter, cu titlul: „Doar în estul Londrei se putea întâmpla așa ceva...”. Imaginile au fost văzute de peste 150.000 de oameni. Cei mai mulți utilizatori cred că femeia nu a mai suportat canicula care a lovit Marea Britanie în ultimele zile. „Să știți că nu este noul dress-code de-acum încolo!”, „Sincer, e mult prea cald! Nu o învinovățesc”, au comentat utilizatorii Twitter la videoclipul cu pricina, scrie Click.

Un hoț tupeist i-a furat legitimația unui polițist în plină zi. Un furt mai puțin obișnuit s-a produs ieri la Chișinău, capitala Republicii Moldova. Un hoț cu un tupeu nemăsurat sau care, pur și simplu, n-a știut pe cine a decis să jefuiască, a intrat în casa unui polițist. După ce a pătruns în locuința de pe strada Maria Drăgan, din cartierul Ciocana, hoțul i-a furat portofelul și dus a fost, relatează Libertatea.

Ce pățesc femeile care fac plajă nud într-un parc cunoscut din Paris. Francezii care vor să facă plajă nud, într-unul dintre celebrele parcuri din Paris, se plâng că nu se mai pot bucura de liniște din cauza perverșilor care vin să urmărească femeile. Oamenii sunt avertizați că nu este acceptat voyerismul, în zonă, însă nudiștii susțin că există mulți perverși care vin să spioneze femeile și cer suplimentarea polițiștilor care patrulează în parc, potrivit Stirile ProTv.

O poloneză din Cracovia trăiește cu un melc de 30 cm. Magdalena Dusza, din Cracovia, Polonia, şi-a dorit enorm un animal de companie, care să îi ţină de urât, în apartamentul ei de trei camere din centrul oraşului. Dar pisicile nu îi plăceau, câinii trebuiau scoşi la plimbare, hamsterii şi papagalii trebuiau ţinuţi ”la izolare”, iar peştişorii de acvariu erau prea pretenţioşi. Aşa că Magdalena şi-a luat un melc uriaş african care în doar doi ani a ajuns să măsoare 28 de centimetri, notează Click.