Tânăr, găsit de poliție la 20 de ani de la dispariția sa. Momentul reîntâlnirii cu familia. O mamă din China s-a reunit cu băiatul ei, care fusese furat de traficanți în 1999, când acesta avea 5 luni. Chiriașul familiei a complotat cu traficanții de copii ca să-l fure și să-l vândă pe nou-născut. După multe căutări, în 2018, poliția a reușit să-i prindă pe chiriaș și pe complicii lui, dar nu l-a localizat pe băiat, potrivit Stirile Protv.

Faze tariFoto: Colaj foto

A primit prin poştă gunoiul pe care l-a aruncat la marginea pădurii. O șoferiță din Mehedinți a avut o surpriză de proporții. A primit prin poștă gunoiul aruncat de ea la marginea pădurii. Un tânăr a văzut mizeria, a găsit o factură și a trimis mormanul de deșeuri pe numele și adresa din document. Parcarea din apropierea Dealului Bujorăscu, din Mehedinți, este transformată deseori în ghenă pentru cei care tranzitează zona, scrie Click.

Un băiețel de cinci ani a salvat 13 persoane de incendiu. Casa în care acestea locuiau a luat foc. Incendiul s-a produs într-o casă din cartierul Back of the Yards, din Chicago, SUA. Incidentul a avut loc sâmbătă dimineața. Jayden Espinosa, un băiețel în vârstă de cinci ani, a fost primul care și-a dat seama de ceea ce se întâmplă. Micuțul a simțit miros de fum în casă și a mers să vadă ce se întâmplă, notează Libertatea.

Taţii perfecţi s-au pus pe doborât recorduri. Britanicul Jonathan Saccone, din Surrey, face spectacole pe canalul lui de pe Internet împreună cu cei patru năpârs­toci şi a fost desemnat ”Cel mai tare tătic” în 2018. În SUA, Char Kempel a împins la căruţ timp de 5 ore şi 31 de minute şi a terminat un maraton cu tot cu cei cinci copii, Efortul lui a fost pe deplin răsplătit, el primind un titlu Guinness, împreună cu cei cinci gălăgioşi care l-au însoţit în cursă, conform Click.

Cum s-a răzbunat o femeie din Taiwan pe soțul infidel. „Dacă eu nu te mai pot avea, n-o să te mai aibă nimeni”. Lee a intrat în casă peste fostul ei partener de viață, în vârstă de 56 de ani, și i-a tăiat bărbăția cu o foarfecă. Apoi a turnat acid peste organele genitale ale fostului partener de viață și le-a aruncat în toaletă, relatează Libertatea.