Secretul longevității unei femei de 107 ani: „Nu m-am căsătorit niciodată”. Louise s-a născut în Manhattan în anul 1912 și în prezent se află la un azil de bătrâni. A ajuns la 107 ani și este încă plină de energie. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru CBS2, Louise a mărturisit chiar că face exerciții și că îi place să danseze. Întrebată care este secretul longevității sale, Louise a afimat: „Cred că acesta este secretul celor 107 ani pe care îi am: nu m-am căsătorit niciodată”. De asemenea, ea a mărturisit că mâncarea italienească a ajutat-o foarte mult, scrie Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Record: au scos 526 de dinţi din gura băiatului de 7 ani. Doctorii de la clinica Saveetha Dental College, din Chennai, India, au încremenit când i-au spus zilele trecute lui Ravindran, de 7 ani: ”Deschide gura!”. Micuţul avea pe partea dreaptă a mandibulei o imensă excrescenţă plină din dinţi de diferite dimensiuni. Timp de cinci ore experţii în estetică dentară şi maxilofacială au scos 526 de dinţi de diferite dimensiuni. Incidentul este unic, au declarat experţii, care i-au asigurat pe părinţii băiatului, Parbhu (40 de ani) şi Rajakumari (33 de ani), că micuţul nu suferă de cancer sau de vreo altă boală periculoasă. Băiatul a fost anesteziat complet pe durata intervenţiei, potrivit Click.

Sumele astronomice pe care o americancă le câștigă din Youtube. Cum se filmează. „Youtube ne-a făcut milionari”, spune Bethany Gaskin, o americancă îmbogățită de pe urma canalului ei de Youtube, unde se filmează mâncând cantități mari de mâncare. Bethany câștigă peste 1 milion de dolari anual din Youtube, fără să ia în calcul și colaborările cu branduri. Clipurile pe care le produce fac parte dintr-o categorie numite mukbang, adică mănâncă cantități mari de mâncare în timp ce vorbește cu publicul, conform Știrile ProTv.

Au fost inventate hainele care se parfumează în timp ce transpiri. Oamenii de ştiinţă au creat un material textil care se înmiresmează cu parfumuri de portocală sau lămâie atunci când intră în contact cu transpiraţia. Materialul este pe bază de bumbac tratat cu miresme naturale blocate în lipozomi microscopici, care sunt eliberate atunci când intră în contact cu transpiraţia a cărei aciditate declanşează o reacţie chimică în urma căreia este emanat un miros de portocală sau lemongrass, notează Click.

Bulgăroaica Smilyana Zaharieva este cântăreaţa cu cea mai puternică voce din Cartea Recordurilor. Soprana bulgară Smilyana Zaharieva este cântăreaţa cu cea mai puternică voce de pe planetă în Cartea Recordurilor Guinness, după ce, în luna iulie, i-a fost recunoscută oficial performanţa de a atinge 113,8 decibeli. Cântăreaţa, originară din Plovdiv, a fost nevoită să îndeplinească mai multe condiţii. A realizat înregistrarea într-un studio şi a trebuit să păstreze nota atinsă pentru cel puţin cinci secunde, după ce a depăşit 110 decibeli, scrie Descopera.