Francezul Zburător a trecut Canalul Mânecii. Frank Zapata, de 40 de ani, este primul om care reuşeşte să treacă din Franţa în Anglia cu ajutorul unui hoverboard, construit chiar de el. Inventatorul a avut nevoie să realimenteze la jumătatea drumului şi a zburat cu o viteză de 140 km/h. A intrat în istorie după isprava de duminică, 4 august, de la ora locală 8.16 (9.16 ora României)! Inventatorul Frank Zapata a decolat de pe plaja Sangatte, din Calais, Franţa, în aplauzele tuturor, fiind asistat la decolare de propria soţie Kystal, conform Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Motivul pentru care un bărbat nu a mai vorbit cu familia de 4 ani. „Mă scoate din minți!” Un bărbat din San Diego, Statele Unite, nu și-a mai văzut membrii familiei de patru ani, pentru că nu suportă să-i audă cum mestecă mâncarea. Derrol Murphy, în vârstă de 41 de ani, suferă de misofonie, o afecțiune rară care-i face pe oameni să se panicheze sau să se enerveze atunci când aud anumite sunete. Cu toate acestea, el a reușit să-și găsească dragostea. Are o relație cu un coleg de serviciu, în vârstă de 41 de ani, potrivit Stirile Protv.

S-a dat drept prințesă saudită și a plecat cu bijuterii în valoare de 1,6 milioane de euro dintr-un magazin din Paris. Furtul a avut loc zilele trecute într-un magazin de bijuterii de pe strada Saint-Honore din capitala Franței. Femeia a petrecut peste o oră în magazin, alegând mai multe bijuterii pe care a afirmat că intenționa să le cumpere. Le-a pus deoparte într-o cutie care urma să fie ținută într-un seif și le-a spus angajaților că avea să vină după ele a doua zi și să le plătească prin transfer bancar. Femeia a profitat de neatenția unei angajate care vorbea la telefon și a luat bijuteriile din cutie, punând în locul lor bomboane de ciocolată, relatează Libertatea.

10.000 de sticle de bere au ajuns pe un drum. Greșeala unui șofer de TIR. Un număr de 10.000 de sticle de bere au sfârșit pe un drum din sud-vestul Germaniei, după ce șoferul unui TIR nu și-a securizat bine marfa. Paguba a fost estimată la circa 12.000 de euro. Incidentul s-a produs în apropiere de Leutershausen, Bavaria. Șoferul, un bărbat de 53 de ani, a pierdut circa 40% din marfă într-un sens giratoriu, potrivit Stirile Protv.

Figurină neobişnuită descoperită de către arheologi în Peru. Caroline Coolidge, o studentă în anul doi, a descoperit în timpul săpăturilor efectuate la situl arheologic San José de Moro, din Peru, o figurină cu o vechime de peste 1.000 de ani. Mă gândeam că nu este posibil ca aceea (n.r. figurina) să fie o piesă de ceramică intactă. Dar am continuat să curăţ în continuare. Am rămas fără cuvinte atunci când am realizat ce am descoperit”, a declarat ea conform Descoperă.