Ea e fotomodelul cu nasul negru. Mariana Mendes Magalhães, de 26 de ani, este un manechin din Brazilia. S-a născut cu o pată neagră pe faţă, care îi acoperă o mare parte din nas. Asta nu a împiedicat-o să devină un fotomodel de succes în întreaga lume. Pata tocmai a ajutat-o să spargă normele de frumuseţe şi să inspire oamenii cu semne pe piele să nu se mai jeneze, scrie Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un clip cu un magazin din Japonia invadat de şobolani a devenit viral. Reacția companiei. Lanţul de magazine FamilyMart din Japonia şi-a cerut scuze, după ce o înregistrare video cu şobolani care ar fi invadat una dintre unităţile sale din Tokyo a devenit virală pe reţelele sociale. În înregistrarea video, publicată pe YouTube şi Twitter, se pot observa în interiorul unui magazin cel puţin şase şobolani. Unele dintre rozătoare coboară de pe rafturile cu alimente congelate şi se plimbă printre raioane, conform Știrile Protv.

Bătrână de 81 de ani, amendată că a traversat strada prea lent. O bătrână de 81 de ani a fost amendată de Poliția Rutieră pentru că a traversat strada mult prea lent, iar la jumătatea trecerii de pietoni semaforul s-a schimbat în roșu. Un trecător a filmat întâmplarea și a postat clipul pe internet. În imagini se poate vedea cum femeia le explică polițiștilor că nu se poate deplasa mai repede și că această amendă este nedreaptă, relatează Unica.

Experienţă neobişnuită într-un avion. Un liliac a zburat printre pasageri: ''Hei, Batman!'' Pasagerii unui avion al companiei Spirit Airlines care călătoreau din Carolina de Nord spre New Jersey au avut parte de un moment neplăcut în timpul zborului: un liliac şi-a făcut apariţia şi a zburat în cabină. Cel mai probabil, liliacul a intrat în avion în timp ce se făcea curăţenie. Liliacul şi-a făcut apariţia după ce avionul a decolat, zborul lui stârnind frica pasagerilor. Incidentul a durat o jumătate de oră, timp în care unii călători s-au ascuns după scaune, iar alţii au încercat să prindă liliacul, notează Descopera.

Un milionar îți oferă 15.000 de lire sterline dacă îi seduci logodnica. Super-ofertă pentru tinerii musculoși și atitudine de cuceritori! Un milionar britanic pune la bătaie suma de 15.000 de lire sterline (77.000 de lei) pentru bărbatul care îi pune la încercare fidelitatea viitoarei lui soții. Bărbatul a apelat la site-ul HushHush.com și, sub protecția anonimatului, a anunțat că oferta este valabilă până în octombrie, când ar trebui să aibă loc nunta, potrivit Click.

Au fost descoperite rămășițele celui mai mare papagal din istorie. Creatura uriașă a fost botezată „Hercules”. Rămăşitele fosilizate ale unui papagal uriaş care măsura aproape un metru, cântărea până la 7 kilograme şi trăia în urmă cu 19 milioane de ani, au fost descoperite în Noua Zeelandă, informează unui studiu publicat în ultimul număr al jurnalului Biology Letters de către o echipă internaţională de paleontologi. Papagalul a fost numit „Heracles inexpectatus”, cu referire la dimensiunile sale, dar şi la natura neaşteptată a descoperirii acestuia conform Libertatea.