”Cea mai frumoasă fetiță” din lume a împlinit 18 ani. Cum a fost surprinsă recent Thylane Blondeau. Modelul francez a fost surprins la plajă, împreună cu iubitul ei DJ, Milane Meritte. Frumoasa blondă a purtat un costum de baie din două piese, cu sutien negru și bikini colorați, iar ca accesorii a purtat un colier lung și o pereche de cercei asortați. Fiica prezentatoarei TV, Véronika Loubry și a jucătorului de fotbal, Patrick Blondeau, a debutat ca model încă din copilărie, când a și fost desemnată cea mai frumoasă fetiță din lume. La doar 4 ani, aceasta a defilat pe podium pentru designer-ul Jean-Paul Gaultier, scrie Perfecte.ro

Faze tariFoto: Colaj foto

Toaletele anti-sex îi udă cu apă pe cei care fac mişcări bruşte şi declanşează alarma. Toaletele anti-sex îi vor împroşca cu jeturi de apă pe cei care fac mişcări bruşte sau folosesc spaţiul în comun şi vor declanşa un semnal de alarmă, au decis galezii din oraşul Porthcawl. Oraşul se află la malul mării şi edilii au anunţat că au de gând să instaleze toalete publice care să oprească activitatea sexuală stropindu-i pe ocupanţi cu apă dacă intră mai mult de o persoană în spaţiul închis. Toaletele ar avea podele sensibile la greutate astfel că pot depista când sunt folosite de mai mulţi ocupanţi în acelaşi timp, potrivit Descopera.

Un urs a intrat peste doi tineri în casă și a început să le golească frigiderul. Doi adolescenți din San Francisco, aflați în vacanță la bunicii din Sacramento, au primit o vizită neașteptată. Erau singuri acasă, pe canapeaua din living, când un urs și-a făcut apariția în bucătărie. Speriaţi, au încuiat ușa dintre cele două camere și au sunat la poliție. Între timp, unul dintre băieți a filmat prin ușa de sticlă cu telefonul mobil. Pofticios, Moș Martin a deschis ușa frigiderului și a ales o cutie cu ceva gustos. La un moment dat, a zgâlțâit puțin şi ușa în spatele căreia se baricadaseră cei doi adolescenți, relatează Știrile Protv.

Roboţi folosiţi pentru dirijarea traficului în China. Biroul de Siguranţă Publică din Handan, o provincie din nordul Chinei, a aprobat trimiterea a trei roboţi care să asiste ofiţerii de poliţie în dirijarea traficului. Autorităţile chineze au declarat faptul că cei trei roboţi care au fost detaşaţi în trafic marchează prima integrare a roboţilor în dirijarea traficului. De asemenea, au mai explicat şi faptul că cei trei roboţi sunt modele diferite, fiind diferiţi prin design şi funcţiile pentru care vor fi folosiţi, notează Descoperă.

Tânăra care s-a filmat făcând baie într-unul dintre cele mai aride locuri de pe Terra. Un video inedit surprinde momentul în care o tânără de 25 de ani, din Noua Zeelandă, face baie într-o piscină naturală în mijlocul unuia dintre cele mai aride locuri de pe Pământ. Bridget Thackwray face parte, alături de partenerul ei, Topher Richwhite, din grupul denumit Expedition Earth, iar cei doi au reușit să filmeze o scenă spectaculoasă în Depresiunea Danakil, din Etiopia, considerat a fi unul dintre cele mai “fierbinți” locuri de pe Terra, relatează Știrile Protv.