​Păzea, bărbaţi! Femeia păroasă vrea să câştige concursul bărbilor. Rose Geil s-a bărbierit pentru prima oară la 13 ani şi de la 18 ani devenise dependentă de lamă pentru că părul de pe piept, gât, spate, burtă şi picioare îi creştea în decurs de câteva ore. Recent, femeia din Oregon, SUA, s-a înscris în concursul mondial al bărbilor şi mustăţilor şi se bate de la egal la egal cu 107 concurenţi. Ea s-a clasat pe locul 6 şi speră ca în 2020 să câştige marele premiu pentru că ”barba ei e unică în lume”, scrie Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Câinele care adună gunoaie și pungi de plastic atunci când se joacă cu stăpânii lui. Un câine din Marea Britanie ajută la combaterea poluării, adunând gunoaie și pungi de plastic în timp ce se joacă cu stăpânii lui. Loli adună în fiecare zi suficiente resturi pentru a umple un sac întreg, spun fericiți stăpânii săi. Trish Brewster și Yan Balewicz povestesc cum câinele a început să-i imite, după ce i-a văzut cum strâng gunoaiele de pe plaja din apropierea locuinței lor, potrivit Știrile ProTv.

Un bărbat din Arad a găsit o bombă pe câmp și a cărat-o cu bicicleta ca s-o vândă la fier vechi. Omul nu s-a temut, a legat bomba de bicicletă și a plecat cu ea acasă, probabil pentru a o vinde la fier vechi. „Evitați șoseaua de intrare în Frumuseni! Unii plimba proiectile pe bicicleta”, a scris cel care a postat poza incredibilă. Șoferul care l-a filmat pe biciclistul cu bombă a sunat la 112, iar proiectilul a fost ridicat de pirotehnişti, relatează Libertatea.

O serie de păpuşi Barbie dedicată eroilor Star Wars oferă variante fashion ale poveştii SF. Prinţesa Leia în varianta Barbie este inspirată din costumul personajului înfăţişat în pelicula ”A New Hope”, dar încălţămintea păpuşii este actualizată cu tocuri înalte şi cu o geantă strălucitoare. Darth Vader Barbie poartă o pelerină lungă şi ochelari de soare fiind dotată cu o tunsoare bob. Păpuşile vor ajunge la cumpărători începând cu data de 18 noiembrie, notează Descoperă.

A mers să facă ecografie, dar a fost îngrozită când a văzut ce era lângă bebeluș. O femeie însărcinată a avut parte de un adevărat șoc în momentul în care a mers la ecografie. Viitoarea mamă a avut impresia că a văzut pe ecran, lângă copilul său ”conturul unui extraterestru”. Sophie Scott, în vârstă de numai 16 ani, a mers să facă o ecografie, așteptând cu nerăbdare să vadă ce face viitoarea sa fiică. Însă tânăra s-a speriat teribil în momentul în care a văzut pe ecran ceva ce semăna cu ”chipul unul extraterestru”, relatează Știrile ProTv.

Un francez a petrecut cinci zile cu capul prins într-o scară. Un bărbat din estul Franței a suferit un accident mai puțin obișnuit în timp ce făcea lucrări de renovare în baia locuinței sale. El a alunecat și a rămas cu capul prins în scara pe care o folosea pentru a ajunge la tavan. Bărbatul de 60 de ani a stat cinci zile cu capul blocat în scară până când au ajuns echipajele de salvare alertate de sora sa, scrie Libertatea.