Primele produse fast food din carne artificială au fost vândute în doar 5 ore. Recent, oficialii lanţului de restaurante fast food KFC au anunţat faptul că vor colabora cu Beyond Meat pentru a crea o serie de produse care să folosească carnea artificială în locul celei de pui. Un restaurant KFC din Atlanta, Statele Unite, este primul în care aceste produse noi au fost testate şi, conform oficialilor, în doar cinci ore produsele din carne artificială au fost epuizate, scrie Descopera.

Faze tariFoto: Colaj foto

Tânără acuzată că ”fabrică realitatea online”. Elementul trucat care apare în fiecare poză. O tânără cunoscută pe rețelele de socializare a recunoscut că își modifică pozele, după ce fanii au observat câteva elemente neobișnuite. Tupi Saravia, din Buenos Aires, a recunoscut că folosește o aplicație pentru modificarea fotografiilor sale, după ce mai mulți utilizatori de Instagram au observat același nor în mai multe imagini, din locuri diferite, conform Stirile Protv.

Două fete din Timiș au fost premiate după ce au găsit un portofel cu 3.000 de euro și l-au predat la poliție. Cele două fete se plimbau pe stradă împreună cu mama uneia dintre ele când au descoperit pe o bancă un portofel. Acesta conținea acte, 2.850 de euro și 500 de lei. Fetele au mers la poliție și au predat portofelul care, ulterior a ajuns la proprietar. Acestea au primit diplome de merit și un ghiozdan cu rechizite pentru noul an școlar, relatează Libertatea.

Descoperirea unui craniu vechi de 3,8 milioane de ani poate schimba complet istoria evoluţiei omului. Craniul - numit MRD - "este una dintre fosilele de hominid mai vechi de 3 milioane de ani remarcabil de complete" descoperite vreodată de antropologi, a spus Yohannes Haile-Selassie, de la Muzeul de Istorie Naturală din Cleveland, SUA, unul dintre autorii studiului publicat în revista Nature, scrie Descoperă.

Momente de groază pentru o femeie care era la muncă. Ce a găsit într-un sertar. O femeie din Australia a găsit într-un sertar din birou un șarpe, în timp ce era la muncă. Șarpele are o lungime de un metru și jumătate. La scurt timp după întâmplare, pitonul a fost prins și eliberat într-o pădure din apropiere, notează Știrile Protv.