Are 1,60 m şi 48 kg, dar mânâncă un fel în timp record. Care e secretul tinerei. Michelle se află pe poziția a noua în topul celor mai iuți mâncători profesioniști din lume și are titlul de campion absolut la categoria ei de greutate după ce a devorat un bol de paste în 21,60 secunde și a înfulecat 2,448 kg de maioneză în doar trei minute. Michelle a devenit mâncăcioasă după ce a fost provocată de prieteni la diferite competiții. Și asta se întâmpla în perioada studenției ei, notează Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cum a fost primit în țară românul care a salvat două vieţi din mare, în Bulgaria. Un scafandru român aflat, zilele trecute, în vacanţă în Bulgaria, a salvat alți doi români din apele mării. Duminică, la întoarcerea în ţară, el a fost primit cu aplauze în vama Giurgiu. Potrivit MAI, scafandrul pompier la ISU-BIF se afla în Bulgaria împreună cu prietena lui pentru a sărbători 4 ani de când se cunosc. Făcuse plajă toată ziua şi se îndrepta spre hotel când a văzut că doi oameni erau în pericol de a se îneca, relatează Știrile Protv.

Roboții care dansează la bară, noua atracție într-un club de striptease din Franța. Pentru a fi în pas cu tehnologia, un club de striptease din orașul francez Nantes vrea să atragă clienți cu ajutorul unor roboți care dansează la bară. Acesta este modul inedit prin care localul marchează cinci ani de la inaugurare. Proprietarul clubului a afirmat că folosirea roboților este un mod de a onora tehnologia, însă aceștia nu vor înlocui serviciile oferite de cele 10 dansatoare de striptease, scrie Libertatea.

Un hoț s-a chinuit 2 zile să fure o statuetă. Cum a fost prins de polițiști. Socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea de la locul faptei, ba chiar l-a condus la închisoare pe un hoț neinspirat din Cehia. El s-a chinuit două zile să fure o statuetă din bronz din casa unui localnic plecat în concediu. Dar statuia cântărea aproape 110 kilograme şi abia a reuşit să o mute 200 de metri în 48 de ore, conform Știrile Protv.

Un futurolog a ajuns la concluzia că, în viitor, oamenii vor fi înlocuiţi de cyborgi. Futurologul James Lovelock a ajuns la concluzia că, în viitor, oamenii îşi vor pierde supremaţia în faţa cyborgilor. James Lovelock, creatorul Ipotezei Gaia, este de părere că Antropocenul, epoca geologică caracterizată de către influenţa vizibilă a activităţilor umane asupra planetei noastre, este pe sfârşite după doar aproximativ 300 de ani, dacă acceptăm Revoluţia Industrială ca punct de pornire al acestei epoci. Ce va urma după această epocă? Lovelock argumentează că noua epocă, Novacenul, va surprinde apariţia unor noi forme dominante de viaţă pe suprafaţa planetei: cyborgii, potrivit Descopera.