Quokka, ''cel mai fericit animal din lume'', salvat de la extincţie datorită selfie-urilor. Selfie-urile au salvat Quokka, ”cel mai fericit animal din lume”, de la extincţie şi au relansat turismul în insula Rottnest din Australia. Turismul pe insula australiană a crescut cu 15 procente în ultimul an mai ales datorită faptului că fotografiile în care apar simpaticele rozătoare cunoscute drept quokka au ajuns la modă pe reţele sociale. Afluxul de turişti a adus şi fonduri pentru cercetarea şi protecţia populaţiei de rozătoare care se ridică la un număr de 12.000 de exemplare, conform Descoperă.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cum arată femeia care nu și-a mai spălat părul de 3 ani. Reacția iubitului ei. O femeie, în vârstă de 28 de ani, din Olanda, susține că de trei ani nu și-a mai spălat părul cu șampon. Rachel de Rond s-a născut cu părul ondulat, însă buclele sale au început să se lase odată cu vârsta. Până acum 3 ani, femeia își spăla părul cu șampon, o dată la 2 zile. Când a observat că firul său de păr a început să se deterioreze considerabil, Rachel a decis să îl spele o dată pe săptămână, dar cu un șampon alternativ pe bază de măr, potrivit Știrile ProTv.

Poftiţi în cartierul de 114 milioane $ unde stau vedetele. Cât te costă să stai aici. Cartierul select Hidden Hills, din Los Angeles, este populat de cele mai sonore nume din cetatea filmului. Din cele 33 de proprietăţi, 11 sunt ocupate de Adele, Nicole Kidman, Zoe Saldana, Penelope Cruz şi Katy Perry. Valoarea exactă a locuinţelor deţinute de megastaruri este de 113,95 milioane de dolari. În aprilie, Adele a divorţat de Simon Konecki (45 de ani) şi pentru ca fostul soţ să poată juca un rol important în educarea copilului lor Angelo, de şase ani, cântăreaţa de origine britanică a mai scos din buzunar 10,65 de milioane de dolari pentru a cumpăra casa alăturată, care are şase dormitoare, scrie Click.

Comoara găsită de o femeie cu detectorul de metale. Ar avea legătură cu William Shakespeare. O femeie în vârstă de 66 de ani din Marea Britanie, care își petrece timpul liber căutând lucruri cu detectorul de metale, a făcut o descoperire uimitoare. Sue Kilvert a descoperit un inel din aur, în Warwickshire, chiar lângă o instituție ce-i poartă numele lui William Shakespeare. Mai mult, femeia crede că bijuteria ar fi putut aparține chiar lui William Shakespeare. Descoperirea a fost făcută în timp ce Sue inspecta terenul din jurul instituției. Clădirea a aparținut în trecut familiei lui William Shakespeare, relatează Știrile ProTv.

Inovaţie în protecţia mediului: imprimantele 3D care se deplasează autonom. Trei companii daneze au propus trei tipuri de roboţi autonomi, fiecare fiind gândit astfel încât să poată opera în condiţii specifice. Deşi momentan danezii au dat publicităţii doar o serie designuri care ne ajută să ne dăm seama cum ar arăta şi funcţiona respectivele imprimante autonome, unul dintre fondatorii iniţiativei consideră că reprezintă un argument solid pentru trimiterea acestora pe tot cuprinsul globului, notează Descoperă.