Edi Okoro, un bărbat în vârstă de 30 de ani din Marea Britanie, a făcut fotografii în secret în care arată un inel de logodnă. Prietena sa apare în toate pozele, însă ori se află cu spatele, ori doarme sau este preocupată cu altceva. Bărbatul a făcut fotografiile timp de o lună înainte de a o cere în sfârșit în căsătorie pe prietena lui, scrie BBC.

HotNews.roFoto: Hotnews

Okoro a spus că a vrut ca cererea în căsătorie să îl reprezinte pe el și a considerat că este „o provocare” de ingeniozitate. Bărbatul a vrut ca cererea să rezoneze cu modul lui de a fi și cu modul cuplului de a-și exprima sentimentele:

„Unii oameni planifică un flash mob, o masă la un restaurant de lux sau chiar închiriază un panou pe care scrie «Te căsătorești cu mine?». Eu nu am putut să o fac pentru că eu nu planific, eu sunt o persoană spontană”, a scris el pe Facebook.

Edi a mai spus că dacă ar fi încercat să facă ceva tradițional (să o ducă la o cină romantică sau să o ia cu el într-o vacanță) iubita lui și-ar fi dat seama de planurile lui și cererea în căsătorie nu ar mai fi fost o surpriză.

„Ideea era să fac cât mai multe fotografii, în poziții care prezentau un mare risc de a fi prins, până când aș fi găsit momentul perfect pentru a o cere în căsătorie sau până când aș fi fost prins, moment în care aș fi cerut-o”, a scris el.

Printre pozele postate pe pagina sa de Facebook sunt și imagini în care se vede cum bărbatul i-a pus inelul fetei pe spate, în timp ce ea era întinsă în pat și se uita în telefon. În alte poze se observă cum bărbatul „a camuflat” inelul, punându-l în cutia de bijuterii a logodnicei sale, fără ca ea să îl observe. Într-o altă fotografie, bărbatul i-a pus inelul în palmă în timp ce fata dormea.

Postarea pe Facebook a lui Okoro a fost distribuită de 64.000 de ori, iar un videoclip postat de el în timp ce fata se spăla pe dinți a fost vizionat de 1.810.589 de ori.

În cele din urmă, Okoro a postat o fotografie cu logodnica lui după ce a cerut-o în final în căsătorie. La descriere, bărbatul spune că fata nu „l-a prins”, însă a spus că va relata povestea cu altă ocazie.