Un timişorean realizează aparate foto din doze de bere sau cutii de pantofi. Daniel Tellman este un arhitect din Timişoara care reuşeşte să realizeze aparate de fotografiere inedite, punând în practică o tehnică aproape uitată, apelând la obiecte banale. A descoperit pasiunea pentru fotografia cu stenopă (fotografierea fără obiectiv, care este înlocuit cu un orificiu de pătrundere a luminii) în urmă cu zece ani şi imediat s-a îndrăgostit de această metodă inedită de a imortaliza imagini, scrie Descoperă.

Faze tariFoto: Colaj foto

O şoferiţă a fost arestată după ce s-a dat drept fiica sa. Ce ascundea în maşină. Heather Garcia, în vârstă de 38 de ani s-a dat drept fiica sa, declarând în fața autorităților că se numește Mercedes și că este născută în 1998. Femeia a fost arestată pentru deținere de droguri, pentru că a condus cu permisul suspendat și pentru că a oferit informații false unui polițist, conform Știrile Protv.

Un urs negru a intrat în toaleta femeilor dintr-un hotel din Montana. „Pur și simplu s-a culcat”. Turiștii și angajații unui hotel din stațiunea Big Sky din statul american Montana au avut o surpriză de proporții, după ce au descoperit un urs negru care dormea în toaleta femeilor. Animalul a reușit să intre acolo pe geam deoarece baia i s-a părut suficient de răcoroasă pentru un pui de somn. La fața locului au intervenit mai multe efective trimise de șeriful Comitatului Gallatin, precum și specialiști în protecția animalelor care au luat măsuri pentru ca turiștii să nu fie în pericol, relatează Libertatea.

Descoperirea şocantă a unui bărbat, după ce a făcut un test ADN. Cine era de fapt soţia sa. O femeie a descoperit că soțul ei este vărul său primar, după ce i-a oferit cadou de ziua lui un test ADN. „În urma rezultatelor, am aflat că suntem verișori primari din partea tatălui. Secretul ăsta mi-a otrăvit căsnicia și sunt îngrozită că ne va distruge familia. Soțul meu nu mai vorbește cu mine despre asta, dormim în camera separate, iar asta începe să îl afecteze pe băiatul nostru”, a mai adăugat femeia, conform Știrile ProTv.

Cum s-a îmbrăcat o domnișoară de onoare la nunta surorii sale. Imaginea a devenit virală. Christina Meador a fost aleasă de sora sa, Deanna Adams, să-i fie domnișoară de onoare. Tânăra și-a întrebat sora dacă poate purta orice ținută vrea ea la eveniment. Însă, la nunta surorii ei, care a avut loc în Nebraska, toată lumea a fost luată prin surprindere de apariția tinerei. Christina Meador a venit îmbrăcată ca Tyrannosaurus Rex, potrivit Libertatea.