• Regizorul ceh Milos Forman despre caderea comunismului:

"Sunt ferm convins ca trupa Beatles este partial responsabila de caderea comunismului "

  • Gigi Becali despre Arpad Paszkany si Iuliu Muresan (Pro Sport):

"Eu ii respect pe jucatori, e munca lor, de aceea sunt acolo in fata. Dar Muresan si Paszkany sunt pentru mine niste papagali, n-am ce sa vorbesc cu ei. Un taran si-un comunist. Si eu sunt taran, am fost oier, dar m-am emancipat! Ma intrebati pe mine de toti fraierii? De niste papagali care nu stiu sa se imbrace? Eu pana si cand eram oier ma imbracam superelegant. Mai intai sa-si cumpere haine si dupa aia sa faca fotbal”

  • Ioan Andone, antrenorul celor de la CFR Cluj, despre Gigi Becali si declaratiile facute de acesta (Gazeta Sporturilor):

"Un om ca asta vrea sa devina presedintele tarii? Asta e cea mai mare rusine! Daca ar exista lege in fotbalul romanesc, un om ca asta n-ar trebui sa mai fie lasat sa calce pe nici un stadion din Romania. Afara cu el! Ce, Ghencea e stadionul lui? Sa-si faca stadion in Pipera si sa se duca singur la meciuri, acolo, printre oile lui. Acolo sa-si faca stadion, pe mosie la el! Asta miroase si acum a oaie si vine el sa deschida gura?"

  • Ilie Nastase si Ion Tiriac amenintand un jurnalist de la EvZ pentru faptul ca a indraznit sa semnaleze nereguli financiare in organizarea jocului de Cupa davis de la Sibiu (Realitatea TV)

Ilie Nastase: "Va omor pe toti daca-mi stricati familia."

Ion Tiriac: "L-am luat deoparte si am incercat sa-i bag ceva-n cap... Mi-a luat numele in desert si nu pot accepta asa ceva".

"Pe mine nu m-a facut Ceausescu, nu m-a facut Romania, nu m-a facut Spania, eu m-am facut singur!"

Nota:Recunoastem ca nu urmarim tot ce spun inteligentii neamului. Daca l-ati auzit pe vreunul la TV sau l-ati citit in gazeta, postati aici, sa ne bucuram impreuna:)