Un indian s-a îmbrăcat în astronaut ca să atragă atenția asupra „craterelor” din drum. Pentru a atrage atenția asupra unui drum plin de gropi din Bangalore, artistul indian s-a îmbrăcat în costum de astronaut. Apoi, cineva l-a filmat când pășea printre craterele mari, în timp ce mașinile și ricșele treceau pe lângă „cosmonaut”. Artistul a postat filmarea pe platformele sociale, unde a devenit imediat virală, conform incredibila.ro

Faze tariFoto: Colaj foto

Un chinez a dat 35.000 de dolari ca să-și cloneze pisica, după ce felina a murit. După ce i-a murit pisica, Huang Yu (22 de ani) a mers la Beijing la o companie specializată în clonarea animalelor și, după șapte luni, pisica lui pe nume Garlic a fost clonată. Compania respectivă a început să cloneze animale încă din 2015. Cererea pentru clonarea animalelor de companie moarte este una extrem de mare. Până acum, compania a clonat peste 40 de câini, pentru care stăpânii au fost nevoiți să scoată 53.000 de dolari. Acum, compania a clonat pentru prima oară și o pisică, potrivit Click.

A cheltuit o sumă uriașă pentru a semăna cu Kim Kardashian. Ce s-a întâmplat după operații. O tânără dependentă de operații estetice a cheltuit peste 385.000 de lire pentru a semăna cu Kim Kardashian. Jennifer Pamplona, în vârstă de 27 de ani, a făcut până acum peste 20 de operații estetice, însă recent a declarat că va lua o pauză, după ce una dintre ele ”aproape că a desfigurat-o”. Tânăra spune că este posibil să fi suferit o reacție alergică la procedura de mărire a buzelor, relatează Știrile ProTv.

Un tânăr aflat într-un montagne-russe a prins din zbor un mobil care-i scăpase din mână altui client. Scena incredibilă a fost filmată de camera de luat vederi amplasată în fața fiecărui scaun. Imaginile au devenit virale și au fost vizualizate de peste 1,5 milioane de ori în numai o zi. Respectivul tren „zboară” cu o viteză de circa 150 km/h. În ciuda vitezei, tânărul a reușit să vadă acel IPhone X zburând prin aer și să întindă mâna după el, scrie Libertatea.

Concurs „de cărat neveste”, în China. Participă sute de cupluri. Concursul de cărat neveste s-a mutat din Finlanda în China. Sportul inventat de finlandezi i-a amuzat atât de tare pe chinezi, încât au organizat şi ei prima competiţie internaţională de acest gen. La startul concursului, desfăşurat într-un oraş din nord-vestul Chinei, s-au aliniat 260 de cupluri din toată lumea. Singura condiţie pusă cuplurilor a fost ca doamna să nu fie mai uşoară de 49 de kilograme, notează Știrile ProTv.