Și-a găsit sfârșitul într-o „casă bântuită”. Ce a pățit un tânăr. Un tânăr de 21 de ani a murit într-o atracție turistică, în Hong Kong, după ce a fost lovit de un sicriu. Acesta era cu mai mulți prieteni într-o ”casă bântuită” numită „Îngropat de viu”. Acesta ar fi fost găsit inconștient, iar la scurt timp după ce a fost dus la spital, a fost declarat mort. Tânărul se afla într-o zonă cu acces interzis dintr-un parc de distracții unde o ”casă bântuită” a devenit un loc popular, informează Știrile Pro Tv.

Faze tariFoto: Colaj foto

O ''relicvă'' a trecutului s-ar putea întoarce. Un grup de cercetători propune construirea unui zepelin de zece ori mai mare decât Hindenburg. Dirijabilele au fost primele aeronave care au fost folosite pe scară largă, declinul lor fiind legat de accidentul dirijabilului LZ 129 Hindenburg. În prezent, dirijabilele reprezintă o curiozitate din trecut care pare a-şi fi depăşit utilitatea în lumea noastră modernă în care avioanele pot să traverseze distanţe mari mult mai uşor. Cea mai cunoscută astfel de aeronovă, dirijabilul LZ 129 Hindenburg, este şi cea care a dus la dispariţia acestui mod de transport de pe cerurile noastre prin dezastrul care a avut loc în data de 6 mai 1937, notează Descoperă.ro.

Ferrari a lansat două decapotabile cu viteze comparabile cu ale unui avion la decolare. Celebrul constructor auto Ferrari a lansat două noi decapotabile. Motoarele acestora dezvoltă viteze comparabile cu ale unui avion la decolare. Fiecare costă cam cât 10 garsoniere din București. Iar cele două deschid o serie în care italienii vor să facă 15 modele noi în următorii trei ani. 812 GTS nu este singurul model nou prezentat de Ferrari. Producătorul italian a lansat și F8 Spider, dotat cu propulsor V8 twin-turbo care generează 720 de cai putere, conform Digi24.

Record de alcoolemie într-un județ din România. Ce a pățit șoferul cu 1,92 mg/l în aerul expirat. Polițiștii brăileni au anunțat că un bărbat în vârstă de 49 de ani din comuna Mircea Vodă a fost oprit în trafic marți, în jurul orei 16:20. Acesta mirosea puternic a alcool și a fost rugat să sufle în etilotest, iar rezultatul i-a lăsat fără cuvinte pe polițiștii de la Secția 4 Poliţie Rurală Ianca. Și-au dat repede seama că este cea mai mare alcoolemie înregistrată în județul Brăila în acest an. Pentru că s-a urcat la volan în stare de ebrietate și a condus pe drumurile publice, punând în pericol siguranța participanților la trafic, s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, scrie Playtech.

NASA a fotografiat în timp real o avalanșă pe Marte. Cum arată fenomenul. NASA a surprins o avalanșa pe Marte. E un fenomen destul de rar și pe cât de spectaculos te poți aștepta. Imaginea de acum a fost surprinsă de sonda Mars Reconnaissance Orbiter. Imaginea surprinsă de NASA, cu avalanșa de pe Marte, se întâmplă, de regulă, într-un anumit sezon. După cum au explicat specialiștii agenției, primăvara soarele e mai puternic la Polul Nord al planetei. Acolo sunt diverse straturi de rocă sedimentate în timp, scrie Playtech.