Un român a abandonat o bombă într-o benzinărie din Italia. Panică într-un orășel din Italia, unde un român de 56 de ani a abandonat o bombă de calibru 81 mm/3, încă activă. Incidentul s-a petrecut pe șoseaua națională 192, în Paternò. În benzinărie se aflau managerul și câțiva clienți. Una dintre persoane a reușit să alerteze carabinierii, iar datorită intervenției lor prompte s-a evitat o tragedie. Bărbatul de origine română a fost încătușat și arestat de oamenii legii, potrivit Știrile Pro Tv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cum a pierdut KFC o investiție uriașă în mâncare sănătoasă. ”Am încercat și n-am avut succes cu produsele care nu sunt prăjite”. Lanțul de fast-food KFC a încercat să introducă mâncare sănătoasă în meniu, însă asta nu a fost bine primită de clienți, ei optând în continuare pentru preparatele culinare prăjite. KFC a investit 8 milioane de lire sterline în cuptoare pentru a putea începe să comercializeze produse coapte și la grătar, în loc de mâncarea prăjită, scrie Digi24.

Cum a ajuns gluma unui tânăr să fie văzută drept ”un posibil dezastru” în statul Nevada. În iunie, Matty Roberts, în vârstă de 20 de ani, student în California, a creat un eveniment pe Facebook: ”Să dăm buzna în Zona 51”. De atunci, milioane de oameni și-au anunțat intenția de a participa, iar acum autoritățile au început să se pregătească pentru a face față evenimentelor. Odată intrați în interiorul bazei, participanții urmăresc să caute presupusele secrete care se ascund acolo, tehnologie extraterestră și studii secrete ale guvernului american, conform Libertatea.

Cazul de dispariție din 1997, rezolvat în 2019 cu ajutorul Google Maps. Rămășițele unui bărbat care a dispărut acum mai bine de 20 de ani au fost descoperite acum, iar tehnologia a jucat un rol crucial în acest proces. Dispariția luii William Moldt a fost raportată pe 7 noiembrie 1997. Polițiștii au început o investigație în acest sens, însă nu au reușit să rezolve cazul. Bărbatul avea 40 de ani și nu s-a mai întors acasă după o noapte petrecută în club. Acum, moartea sa a fost confirmată după ce rămășițele sale au fost descoperite într-un lac, se arată în articolul Playtech.

Cum ar arăta o iarnă nucleară? Folosirea pe scară largă a armelor atomice ar conduce la o scădere globală a temperaturilor şi la un fenomen numit de către specialişti „iarnă nucleară”. Iarna nucleară este termenul creat de către Richard P. Turco sub care sunt desemnate potenţialele efecte ale unui conflict nuclear. În teorie, după o serie de explozii nucleare, vremea pe tot cuprinsul planetei se va răci considerabil, notează Descoperă.ro.