Metoda ingenioasă prin care un opozant cunoscut din Rusia a ascuns documente „foarte importante“ în cursul unei percheziţii. Vizat de o percheziţie a forţelor de ordine în urma alegerilor municipale din 8 septembrie, un opozant al regimului Putin a recurs la un şiretlic pentru a ascunde informaţii „foarte importante“. Observând maşina poliţiei apropiindu-se de imobilul în care locuieşte, bărbatul a pus materialul dorit de autorităţi pe o dronă şi manevrat-o în aşa fel încât să nu poate fi văzută. „Singurul motiv pentru care îmi sparg uşa tocmai a zburat cu drona“, a declarat el în faţa unei camere de filmat, potrivit Adevărul.

Faze tariFoto: Colaj foto

Două hoteluri spațiale vor fi inaugurate în curând. O companie din California promite că din 2027 veți putea opta pentru hotelul său spațial, numit Stația von Braun. Hotelul va fi de fapt o uriașă roată plasată pe orbita Pământului, cu 24 de module, destinate atât turiștilor, cât și cercetătorilor. La capacitate maximă, vor fi 450 de persoane la bordul hotelului spațial. Singura problemă ar fi prețul unei astfel de aventuri. La alt hotel spațial, Stația Aurora, programat pentru inaugurare în 2022, o noapte va costa 9 milioane și jumătate de dolari, de persoană, potrivit Digi24.

Un hoț înarmat a fost pus pe fugă de o fetiță de 11 ani. Un hoț înarmat cu un cuțit care încerca să jefuiască un magazin a făcut cale întoarsă după ce o fetiță de 11 ani și tatăl ei au început să arunce cu pâine și sticle de suc în el. Imaginile de pe camerele de înregistrare au surprins momentul în care hoțul a intrat într-un magazin din orașul britanic Worthing, fluturând un cuțit. Imediat, spre el încep să zboare sticle de suc și o felie de pâine, iar hoțul a fugit cu mâna goală. Poliția din Sussex a lăudat curajul fetiței și precizează că nicio persoană nu a fost rănită în timpul jafului eșuat ce a avut loc luni seara, conform Știrile Pro Tv.

Smonkey Bear, personajul născut din imaginaţie şi frica unei invazii japoneze. Personajul Smokey Bear a fost creat în 1944 pentru a educa publicul american cu privire la pericolele incendiilor forestiere. Atacul de la Pearl Harbor a dus la intrarea SUA în război şi, odată cu aceasta, la o creştere a sentimentului de paranoia, posibilitatea unei invazii părând a avea o probabilitate crescută. Produsul acestei colaborări a fost Smokey Bear, un urs numit după un pompier faimos din New York: Smokey Joe Martin. Ulterior, în anul 1950, un pui de urs salvat dintr-un incendiu care a avut loc în New Mexico a fost adoptat de Administraţia Pădurilor şi dus la un zoo. Timp de 26 de ani, Smokey a devenit un simbol naţional datorită frazei sale: „Only YOU Can Prevent Forest Fires”, care a fost introdusă în 1947, potrivit Descoperă.ro.

Luptătorul UFC care se joacă Smash la volanul unei Tesla îți arată cât de inconștienți sunt șoferii. Opțiunea Autopilot de pe mașinile Tesla este extrem de utilă, însă unii șoferi se bazează pe aceasta mai mult decât ar trebui atunci când conduc. Luptătorul UFC Kevin Lee a postat un videoclip pe Instagram în timp ce conducea. Totuși, conducea e mult spus, pentru că șoferul nu are nicio secundă mâna pe volanul mașinii. De fapt, acesta folosește funcția Autopilot de pe Tesla sa pentru a se putea juca pe Nintendo Switch în timp ce merge pe șosea. Acesta și-a lipit o consolă Nintendo Switch de parbriz și, în loc să se uite la mașinile din trafic, se joacă în schimb Smash, notează Playtech.