Gestul extrem la care a recurs o adolescentă de 12 ani ca să aibă buze mari. Rezultatul a făcut-o să plângă. O adolescentă de doar 12 ani, care și-a dorit să aibă buzele ca ale lui Kylie Jenner, a folosit un pahar. Copila a absorbit aerul preț de câteva momente, însă rezultatul a fost unul dezastruos. Fata a început să plângă de durere, iar buzele i s-au învinețit după trauma suferită. Această metodă a devenit virală în ultima vreme, însă este una destul de periculoasă.Mama adolescentei susține că efectul a durat două zile și că a forțat-o pe copilă să meargă așa la școală. Femeia speră că adolescenta și-a învățat lecția și că, atunci când va ajunge la majorat, nu-și va mai dori să își mărească buzele precum Kylie Jenner, notează Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Farsa pusă la cale de un tânăr pentru a speria șoferii în trafic. Un șofer din Marea Britanie a folosit un girofar de poliție fals pentru a speria șoferii în trafic, în timp ce un prieten filma scena. Cursa a durat mai mult de 4 minute, însă nicio mașină de poliție nu a fost surprinsă în imagini în tot acest timp. Filmulețul a fost distribuit pe rețelele de socializare și a strâns peste 8.000 de vizualizări, potrivit Știrile ProTv.

Face bijuterii din ceasuri stricate. Artistul Dan Tanenbaum (48 de ani), din localitatea Forest Hill, de lângă Toronto, Canada, a uimit planeta cu creațiile sale ingenioase, realizate din piese de ceas. Munca lui este extrem de migăloasă având în vedere că încearcă să demonteze ceasurile fără să strice piesele din interior, iar apoi le montează cu precizie microscopică pentru a le transforma în figurine de colecție, conform Click.

Momentul în care o maşină este lovită de două ori, în doar câteva secunde, de fulger. O maşină care mergea, în coloană, pe o autostradă din Rusia a fost lovită de două ori, în doar câteva secunde, de fulger. Descărcările electrice au fost atât de puternice încât au orbit temporar un alt şofer aflat în trafic.Majoritatea maşinilor moderne sunt echipate cu un mecanism de protejare împotriva fulgerelor. Curentul electric care atinge maşina este descărcat, în siguranţă, în pământ, pentru ca riscul ca pasagerii să fie afectaţi să fie minimal, relatează Descoperă.

Ce nu au voie să facă turiștii în diverse colțuri ale lumii. Fără gumă de mestecat în Singapore și tatuaje cu Budha în Sri Lanka. În Sri Lanka și Birmania este interzis turiștilor să aibă tatuaje cu Budha la vedere. În Singapore este interzis turiștilor să mestece gumă. În Micronezia este interzis ca o persoană să umble pe stradă sub influența alcoolului, în timp ce în Emiratele Arabe sunt interzise gesturile de afecțiune în public și dansul în public, notează Libertatea.