Metoda extremă folosită de o tânără pentru a-l determina pe fostul iubit să se împace cu ea. Femeia a pretins că este doctor, a creat un cont fals și i-a trimis fostului iubit un email prin care anunța sarcina. De asemenea, ea a mai precizat în mesaj și că ei trebuie să se împace pentru binele copilului care ar fi avut probleme cu inima, conform Știrile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un bărbat s-a enervat groaznic când a văzut că vânzătorul i-a scris pe sandwich-ul soției un cuvânt porcos. Ce explicație halucinantă i-a dat managerul. Robert Wilson Barnes a citit cuvântul „bitch” (n.r. – curvă) pe ambalajul sandwich-ului solicitat de soția sa, Colleen, și a făcut o criză de nervi. Clientului i s-a explicat că tocmai comandase un tip de sandwich prescurtat „blt” cu brânză (cheese în engleză). Combinația nefericită de prescurtări – blt și ch – a dat un „bltch” pe care omul l-a citit „bitch”, notează Libertatea.

Cel mai bătrân fotomodel din lume. Care e atuul secret al bunicuţei de 96 de ani. De obicei, cariera de fotomodel se încheie în jurul vârstei de 30 de ani. Pentru Alice Pang, din Hong Kong, a început la 93 de ani şi în doar trei ani a devenit un nume consacrat pe scena modei internaţionale, fiind comparată cu Naomi Campbell, Heidi Klum, Kate Moss sau Cara Delevingne. „Trăiesc un vis, până să împlinesc 94 de ani m-am trezit că am impresar, manager şi o mulţime de oferte. Am apărut în reclame la cosmetice, camere foto şi societăţi de investiţii, dar am multe de învăţat de la ”veteranele” de 18-20 de ani care au o vechime în industrie de peste cinci ani”, a declarat Pang conform Click.

Sângele albastru nu e doar o metaforă. Ce i-a provocat unei femei schimbarea culorii sângelui în nuanța „regală”. Medicii au constatat că un medicament pe care respectiva, care suferea de o durere acută de dinți, l-a luat pentru a-i amorți gingiile a provocat schimbarea culorii sângelui. Medicamentul conținea benzocaină, o substanță care a provocat această situație. Otis Warren, medic la spitalul „Miriam Hospital”, din providence, a dezvăluit că a mai văzut o singură dată o persoană care a devenit albastră, când era în perioada rezidențiatului, scrie Libertatea.

Un blogger rus își caută disperat pisica pierdută. Ce tatuaje are animalul pe corp. O pisică plină de tatuaje a unui blogger din Rusia a evadat din mașina stăpânului său în timp ce se aflau la plimbare. Este vorba despre o pisică din rasa sfinx, pe nume Demon, care aparține bloggerului Rustam Shafiev, în vârstă de 35 de ani, cunoscut în mediul online drept Kara Fight. Animalul fără blană are mai multe tatuaje pe cap, spate și piept, specifice condamnaților ruși, relatează Știrile ProTv.